Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul lunii decembrie 2015

Luna decembrie vine cu foarte multe surprize pentru fiecare zodie in parte!

Prima ninsoare te va prinde nepregatit/a? vei alerga in Ajun dupa ultimele cadouri? Iti vei pastra zenul daca s-au ars prajiturile sau daca nu ai fost invitat/a la petrecerea de Anul Nou? Afla cum va fi luna decembrie pentru tine!

Horoscop decembrie 2015 pentru fiecare zodie

horoscop decembrie 2015
Foto: Yuganov Konstantin, Shutterstock

Horoscop Berbec Decembrie 2015

Luna decembrie se rezuma la intoarcerea la lucrurile simple, necomplicate. Cata vreme in timpul anului ai avut numeroase momente de rasfat si te-ai servit cu ambele maini din platoul pe care viata ti l-a pus in fata, in luna decembrie incepi sa te intrebi ce anume este important in viata ta, unde te afli si unde vrei sa ajungi, ori pe ce prieteni te poti baza. Iti sunt de folos cateva zile de retragere undeva la tara, unde sa meditezi in liniste si sa te reconectezi cu radacinile si trecutul tau, in ambianta placuta a colindelor si pregatirilor de Craciun. Cu toate acestea, luna decembrie iti rezerva si zile in care vei trai cateva experiente interesante care iti vor stimula intens mintea si simturile.

Citește și:

Horoscop decembrie 2015 Taur

In luna decembrie trebuie sa fii un pic mai ambitios si insistent. Nu te descuraja atat de usor daca esti in cautarea cadoului perfect, dar mallurile sau hipermarketurile sunt extrem de aglomerate. Insista sa iti duci planurile pana la capat pentru a nu regreta mai tarziu. In afara de asta, nu tolera comportamentele arogante ale colegilor sau ale celor apropiati si riposteaza daca este ceva care te lezeaza. Daca pentru tine Sarbatorile inseamna momente petrecute alaturi de cei dragi in liniste si pace sufleteasca, fii pregatit sa inchizi usa in nas musafirilor neinvitati si pisalogi. In relatiile pe care le ai, este recomandat sa adopti tendinte defensive, dar sa nu tolerezi gafele celorlalti. Te vei bucura cu adevarat de Sarbatori doar daca esti multumit de felul in care intractionezi cu cei din jurul tau atat in momentele bune cat si in cele mai putin bune.

Citește și:

Horoscop Decembrie 2015 Gemeni

Se anunta o luna interesanta pentru nativii din Gemeni. In decembrie vei avea ocazia sa iti faci noi cunostinte, insa vei experimenta o serie de turbulente, atat in relatii, cat si in sentimente. Fie noile cunostinte te intriga si te atrag si nu stii ce atitudine sa adopti in ceea ce le priveste, fie pot aparea frictiuni si conflicte la serviciu sau acasa. Vei avea parte de cateva zile in care vei fi extrem de admirat/a pentru calitatile pe care le detii. Cata vreme iti place sa fii in centrul atentiei, iti doresti ca partenerul/partenera sa te flateze mai mult decat o face deja. Cu toate acestea, nu ii dai motive de mahnire de Sarbatorile acestea, pentru ca onoarea este extrem de importanta pentru tine.

Horoscop Rac Decembrie 2015

In luna decembrie vei avea o stare de spirit asemanatoare spiritului Sarbatorilor: conservatoare, plina de iertare si iubire pentru semeni. Ti se si ofera ocaziile sa o faci, cata vreme toti suntem inconjurati de oameni imperfecti care ne pot gresi la fiecare pas. Insa este important sa te ridici deasupra imperfectiunilor lumii. Daca partenerul priveste cu aceiasi ochi valorile traditionale pe care pui pret, cum ar fi cuvantul de onoare, cinstea, persistenta iubirii chiar si in situatii conflictuale, te vei simti cel/cea mai fericit/a. Insa daca ai parte de dezamagiri, depaseste-le cu un calm olimpian, pentru ca se spune ca nu poti schimba lumea cu umarul. Schimbarea sta in tine insuti/insati.

Citește și:

Horoscop Leu Decembrie 2015

In luna decembrie vei fi extrem de expansiv si de comunicativ. Iti vei pune in valoare elocventa si dorinta de comunicare in cadrul numeroaselor evenimente sociale la care vei participa. Vei fi in mijlocul atentiei (ca de obicei), amuzant, extrem de spiritual si foarte convigator, cu un discurs plin de rafinament. Nu este de mirare de ce vei fi cea mai cautata prezenta la aceste intruniri sociale. In ceea ce priveste viata privata, dorinta de a comunica te va face sa iti doresti si sa oferi raspunsuri la unele intrebari de factura intima, insa este indicat sa iti stapanesti curiozitatea exagerata. Prea multa sinceritate din partea ta poate leza sau chiar umili partenerul si nu iti doresti asta! La cumpana dintre ani fii recunoscator/recunoscatoare pentru toate lucrurile bune de care ai avut parte in acest an si vei putea, in sfarsit, sa faci pace cu tine insuti/insati.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Noiembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc