Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul dragostei pentru luna Decembrie 2015

Luna decembrie se anunta plina de peripetii si de emotii traite la intensitate maxima!

Pe plan amoros ultima luna din an ne va aduce o serie de surprize care mai de care mai interesante! Citeste horoscopul dragostei pentru toate zodiile si afla ce ti-au pregatit astrele de sarbatori.

Horoscop dragoste luna decembrie 2015

horoscopul dragostei
Foto: Photosani, Shutterstock

Horoscop Dragoste Decembrie 2015 Berbec

Nativele aflate sub acest semn zodiacal vor trece prin niste schimbari semnificative pe plan sentimental, fiind printre cele mai norocoase in luna decembrie. Marte, guvernatorul zodiei Berbec va avea unele aspecte extrem de dinamice in casa dragostei, iar acest lucru nu poate sa aduca dupa sine decat bucurii si impliniri. Este o perioada ideala pentru consolidarea relatiei, pentru a te apropia mai mult de partener si a obtine o relatie perfecta si armonioasa.

Nativele singure au si ele parte de multe surprize placute. In luna decembrie vor avea parte de unul dintre cele mai bune momente din viata lor in ceea ce priveste dragostea si este important sa nu rateze aceasta oportunitate unica. Poate fi vorba de apropierea de un prieten mai vechi care se dovedeste a fi persoana ideala sau un coleg de munca.

Citește și:

Horoscop dragoste decembrie 2015 Taur

In ceea ce priveste viata amoroasa, nativele din zodia Taur vor avea in decembrie 2015 de rezolvat mai multe enigme, insa vor avea parte de un timp pozitiv si armonios. Cele aflate intr-o relatie trebuie sa investeasca efort si resurse pentru a rezolva conflictele actuale. Daca pana acum lucrurile erau neclare, de la jumatatea lunii toate problemele se vor rezolva si vor reusi sa gaseasca un echilibru frumos in viata lor.

Nativele singure sunt in cautarea stabilitatii si a persoanei potrivite care le poate oferi acest lucru, iar in luna decembrie au toate sansele sa o gaseasca.

Horoscop Gemeni dragoste decembrie 2015

Luna decembrie este favorabila pentru nativele din Gemeni in ceea ce priveste viata sociala si amoroasa. De pe data de 10 decembrie, planeta Mercur va aduce unele aspecte extrem de placute in casa dragostei. Va fi o luna pasionala, plina de rasfat si momente romantice in cuplu.

Nativele singure au un sarm aparte si vor atrage sexul opus precum un magnet, bucurandu-se de atentie si momente intense. De la jumatatea lunii au mari sanse de a incepe o idila ce se va transforma intr-o poveste de dragoste deosebita.

Citește și:

Horoscop Rac dragoste decembrie 2015

Romantismul se afla la cote maxime in aceasta luna pentru nativele din Rac. Relatia de cuplu trece printr-o perioada excelenta in care va puteti gandi serios la un viitor in comun si la stabilirea unui camin impreuna. Veti comunica mai eficient cu partenerul si veti gandi la unison, iar acest lucru va va ajuta sa planificati o vacanta ca in povesti.

Cele care nu se afla inca intr-o relatie vor avea parte de unele surprize din partea unei foste iubiri si tine doar de ele daca sunt dispuse sa o primeasca din nou in viata lor. Mai mult decat atat, vor avea parte de intaniri romantice si seri explozive.

Horoscop dragoste decembrie 2015 Leu

Luna decembrie le-a pregatit nativelor din Leu cateva suprize interesante si vor trebui sa faca fata unor dileme. Indiferent daca se afla intr-o relatie sau nu, o persoana din trecut sau una de la care nu s-ar fi asteptat niciodata le va pune inima pe jar si vor trebui sa faca unele alegeri. In cuplu vor avea parte de momente tensionate dar si pasionale, iar incepand cu a doua jumatate a lunii lucrurile vor intra pe fagasul normal.

Nativele singure simt nevoia de o schimbare in viata lor, iar acest lucru le va face mult mai active si mai dispuse la distractie. Vor intalni oameni noi, vor experimenta cat mai multe lucruri, avand toate sansele sa infiripe o idila cu o persoana la care visau de mult.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Noiembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc