Setari Cookie-uri

10 lucruri pe care trebuie sa le stii daca iubesti un Varsator

Secretele barbatului Varsator

Nu spune nimeni ca e usor sa iubesti un Varsator, dar cu siguranta merita fiecare efort. Nu este genul de persoana usor de condus si, in general, nici nu poate fi influentat de parerile altor oameni. Este o fire creativa si cu destula incredere in sine insa uneori, poate avea un comportament haotic, cel putin pana cand se adapteaza la nou. Acest „nou” poate fi reprezentat de un mediu de munca diferit, de o noua locuinta sau chiar de o noua relatie. In general, aceasta perioada nu dureaza foarte mult si nici nu inseamna ca nu este plina de realizari.

Element natural: aer
Planeta guvernatoare: Uranus
Culori caracteristici: albastru, gri
Calitate principala: inteligenta
Defect major: atitudine distanta

Ce trebuie sa stii despre barbatul Varsator?

1. Nativul in Varsator este o fire foarte creativa

In general, acolo unde orice alta zodie s-ar bloca si nu ar putea sa iasa din impas, nativul in Varsator va gasi o solutie complet originala, alternativa, la care nu s-a gandit nimeni pana in atunci. In acelasi timp, pentru ca este atat de creativ si cu capul in nori, nu are intotdeauna cel mai ascutit simt de observatie.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Decembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc