Setari Cookie-uri

10 lucruri pe care trebuie sa le stii daca iubesti un Taur

Secretele barbatului nascut in zodia Taur

Oamenii nascuti in Taur sunt persoane care stiu sa se faca placute. In general, Taurii sunt un amestec incantator de romantism, loialitate si delicatete sufleteasca. Pe langa toate aceste calitati, acesti nativi sunt foarte bine ancorati in realitate. De fapt, daca ar fi sa le alegem un defect major, acesta ar fi materialismul. In cazul lor, acesta nu inseamna ca sunt dispusi sa faca orice pentru bogatiile materiale, ci mai degraba inseamna ca sunt extrem de realisti si nu isi pot imagina o confortabila si fericita fara astfel de bunuri.

Nu sunt lacomi si au principii sanatoase bine inradacinate, drept pentru care singurele foloase materiale pe care le accepta sunt cele pe care le-au castigat prin munca cinstita. In mod paradoxal, cariera se afla la egalitate cu dragostea si vor incerca toata viata sa tina in echilibru aceste doua aspecte ale traiului. In ciuda naturii foarte practice, de cele mai multe ori, Taurii au si o inclinatie artistica, in general in domeniul vizual.

Citește și:

Element natural: pamant
Planeta guvernatoare: Venus
Culori caracteristici: galben, portocaliu
Calitate principala: loialitate
Defect major: materialism

Vizionare placuta


Kudika
22 Ianuarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc