Setari Cookie-uri

Tehnicile de meditatie potrivite pentru fiecare semn zodiacal

Tot ce trebuie sa stii despre tehnicile de meditatie specifice fiecarei zodii.

Semnele zodiacale nu indica doar tiparele de comportament si personalitatile fiecaruia dintre noi, ci se pot constitui si in indicatii pretioase asupra tehnicilor potrivite de meditatie si practica a constientizarii si a intelegerii momentului prezent. Iata cum poti utiliza aceste trasaturi in a-ti construi o rutina a meditatiei adaptata la personalitatea ta!

meditatie

Berbec

Cand vine vorba despre personalitatea Berbecului, epitetele abunda in cuvinte ca “entuziast”, “puternic”, “creativ”, “amuzant”, alaturi de toate sinonimele din dictionar. Cu toata agitatia si ritmul de viata extrem de rapid, Berbecii sunt predispusi in a cadea prada stresului, prin urmare meditatia este modalitatea perfecta de a se detensiona, in timp ce plutesc printre nori roz de pace si iubire. Orice obicei bun are nevoie de timp pentru a fi implementat corespunzator, prin urmare practica zilnica a meditatiei si repetarea unor mantrelor care sa le stimuleze vointa si sa le mentina entuziasmul treaz reprezinta cele mai bune solutii pentru Berbecul nerabdator.

Citește și:

Taur

Personalitati sarmante, puternice, incapatanate si ambitioase, Taurii cauta intotdeauna sa isi atinga potentialul maxim financiar. Va face acest lucru cu o incapatanare proverbiala, care in timp il va epuiza si ii va cauza o serie de probleme de sanatate, stres si o stitudine rigida si greu de acceptat de catre cei din jur. Prin urmare, meditatia se poate constitui in modalitatea perfecta de a-si echilibra simtul valorilor, flexibilitatea si o atitudine pozitiva. Cum taurii sunt printre cei mai consecventi nativi ai zodiacului, odata ce adopta un obicei, sunt sanse extrem de mari sa il mentina pe termen lung si foarte lung si se simt vinovati daca ceva neprevazut le afecteaza rutina meditatiei zilnice. De aceea, ei trebuie sa puna mai mult accent pe flexibilitate si indulgenta fata de ei insisi in primul rand.

Gemeni

Personalitati magnetice, volubile, inteligenre si versatile, Gemenii iubesc schimbarea si sa fie implicati in proiecte noi, experiente si situatii care aduc o doza de neprevazut. Insa toate aceste provocari fizice si mentale isi pot lasa amprenta asupra lor, extenuandu-i. meditatia zilnica le sare in ajutor, pentru ca vor invata cum sa fie mai stabili, sa se (re)gaseasca pe ei insisi si le va oferi o binemeritata doza de consecventa vietii lor intense si extrem de provocatoare. Meditatia mantra practicata timp de cateva minute in fiecare zi ii ajuta sa isi pastreze o rutina si sa isi invinga slabiciunile.

Citește și:

Rac

Desi par misteriosi si impredictibili, Racii sunt personalitati gentile, cadorisite cu abilitati profunde psihice si intuitive, care insa trebuie gestionate cu grija. Atunci cand lucrurile scapa de sub control, Racii sunt vulnerabili si se incarca cu energiile negative din jurul, parand foarte labili emotional si capriciosi. Riscul este ca Racii sa se izoleze astfel de energiile pozitive si persoanele care i-ar putea ajuta. De aceea, pentru Rac, meditatia este una dintre cele mai bune modalitati de a-si controla abilitatile. Tehnica ideala presupune asezarea comoda pe spate si concentratia asupra propriei respiratii. Subconstientul ii ofera Racului sentimentul de familiaritate si comoditate confortabila pe care si-l doreste.

Leu

Muncitor, hotarat, loial si responsabil, Leul rareori isi incalca o promisiune. Desi se vrea lider a tot ce inseamna o adunare de mai mult de doua persoane (familie, echipa, colectiv), prea multa responsabilitate si munca in exces il pot epuiza, lucru care se rasfrange in ceea ce priveste sanatatea, problemele cardiace sau durerile de coloana vertebrala fiind des intalnite. Meditatia ajuta Leul obosit sa se relaxeze, sa isi reevalueze prioritatile, sa isi echilibreze starea psihica si cea fizica si sa duca o viata mult mai linistita. Odata ce este convins de beneficiile aduse de meditatie, Leul o va adopta fara prea multe vorbe in ritualul sau zilnic, mai ales in forma de meditatie metta sau meditatie mantra.

Citește și:

Fecioara

Fecioarele analitice, critice si iubitoare de detalii, iubesc perfectiunea si incearca pe toate caile sa o atinga. In acest mod au tendinta de a cere mult prea multe, atat de la ele, cat si de la cei din jur, iar in momentele in care se exagereaza, intervin anxietatea, nesiguranta, complexele de inferioritate sau, uneori, probleme de natura psihologica. Cu ajutorul meditatiei, Fecioarele invata sa se accepte, vor invata ce e linistea si, mai ales, vor invata cum sa NU fie perfecte. Cel mai bine este sa nu isi stabileasca scopuri sau tinte, ci sa se bucure pur si simplu de 5-10 minute pe zi de liniste, relaxare si vocalizare a mantrelor stravechi.

Vizionare placuta


Kudika
3 Februarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc