Setari Cookie-uri

10 lucruri pe care trebuie sa le stii daca iubesti un Rac

Secretele barbatului Rac

La nicio alta zodie nu exista o diferenta atat de mare de comportament asa cum se intampla in cazul barbatului Rac si al femeii Rac. Daca cel dintai simte nevoia puternica de a-si intemeia o familie si va fi o prioritate pentru el, femeia nascuta in acesta zodie este foarte independenta si nu isi va intemeia propria familie pana cand nu isi va asigura un anumit echilibru, atat financiar, cat si interior.

In ceea ce priveste calitatile generale atat ale domnilor nascuti in aceasta zodie, cat si ale doamnelor, se poate afirma cu tarie despre Raci ca sunt extraordinari de intuitivi si mizeaza aproape intotdeauna pe latura emotionala.

In acelasi timp, sunt foarte receptivi la sentimentele celor din jur si pot fi mintiti foarte greu. Racii isi aleg cu foarte multa grija oamenii din anturaj care, de regula, nu sunt numerosi insa sunt foarte protectori cu acestia. Nu sunt neaparat cei mai optimisti nativi ai zodiacului si au nevoie permanenta de afectiune, atentie si incurajare.

Citește și:

Element natural: apa
Astru guvernator: Luna
Culori caracteristici: albastru, argintiu
Calitate principala: intuitie
Defect major: gelozie


Ce trebuie sa stii despre barbatul Rac?

1. Nativul in Rac este o persoana geloasa.

Cateodata, un strop de gelozie intr-o relatie poate fi o sursa de pasiune dar acest lucru nu este valabil si in cazul nativului in aceasta zodie. Gelozia este defectul major al barbatului Rac si ii va provoca destule neajunsuri in viata. Daca nu invata sa isi controleze aceasta pornire, poate deveni foarte posesiv.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc