Setari Cookie-uri

Zodiacul universului antic: Semnul tau in horoscopul grecesc

Defectele zodiei tale dupa horoscopul Eladei

Nekros, asa cum este denumit la origine horoscopul defectelor, a fost conceput pentru a le reaminti oamenilor ca fiecare dintre noi, pe langa toate calitatile pe care le poseda, are si anumite defecte de caracter, asociate cu o anumita fiinta supranaturala. Zodiacul mortilor, asa cum se traduce, este menit sa sublinieze slabiciunile oamenilor si sa ii indrume pe calea indreptarii.

Centaur (8 ianuarie – 12 februarie)

Oamenii nascuti sub semnul Centaurului sunt adevarate foarte ale naturii si nimic nu poate sta in calea lor, atunci cand isi propun un scop. Trec peste orice piedica si sunt pregatiti sa plateasca greu pretul succesului lor. Nu se infurie neaparat foarte usor insa atunci cand o fac, nu mai tin cont de nimeni si de nimic. De asemenea, sunt firi foarte pasionale si acorda o importanta majora atractiei fizice dintre oameni. Indiferent de suita de calitati a unui potential partener, atat timp cat nu resimte o chemare pasionala catre acesta, relatia e compromisa de la inceput.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Februarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc