Setari Cookie-uri

10 lucruri pe care trebuie sa le stii daca iubesti un Leu

Secretele barbatului nascut in zodia Leu

Nativul in Leu este o persoana fascinanta insa o relatie cu acesta nu este cel mai usor lucru din lume. In general, atat femeia cat si barbatul Leu au foarte multa incredere in ei si stiu cum sa obtina intotdeauna ce isi doresc. Pentru ca sunt guvernati de Soare, au foarte multa energie si o forta vitala care le poate asigura longevitatea.

Problema lor este ca, in ciuda acestor resurse, isi asuma riscuri foarte mari si se pun in situatii periculoase doar de dragul adrenalinei. Este aproape imposibil pentru un Leu sa nu iasa in evidenta si se simte foarte bine in centrul atentiei. Cel mai rau lucru pe care ilpoti face impotriva unui Leu este sa nu ii recunosti meritele pentru ca orgoliul sau va avea foarte mult de suferit.


Element natural: foc
Astru guvernator: Soarele
Culori caracteristici: portocaliu
Calitate principala: siguranta de sine
Defect major: vanitate

Citește și:


Ce trebuie sa stii despre barbatul Leu?

1. Nativul in Leu este o persoana foarte orgolioasa

Cu siguranta aceasta nu este o surpriza pentru nimeni. Nativul in Leu este definit de orgoliul sau nemarginit si ii conduce viata in numeroase aspecte, atat pe plan profesional, cat si personal. Tocmai de aceea, poate avea foarte multe de pierdut. Trebuie sa invete sa fie mai deschis catre compromisuri si sa nu mai priveasca totul ca pe un afront personal.

Vizionare placuta


Kudika
12 Februarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc