Setari Cookie-uri

Astrologie: Punctele nevralgice ale fiecarui semn zodiacal si cum pot fi combatute

Trucuri care te pot ajuta sa scapi de comportamentele negative in functie de zodie!

Desi se spune ca nimeni nu este perfect, exista remedii potrivite pentru a corecta anumite slabiciuni, iar astrologia este stiinta potrivita care ofera indicii de cizelare a asperitatilor temperamentale pentru fiecare semn zodiacal. Spargerea tiparelor paguboase este primul pas inspre implinirea intregului potential. Iata cateva trucuri care te pot ajuta sa scapi de comportamentele negative care te impiedica sa fii fericit/a:

comportamente negative zodii
Foto: g-stockstudio, Shutterstock

Berbec

Berbecii nu au stare si sunt incapabili sa astepte un lucru: ei il vor acum, si repede! Desi nerabdarea poate constitui deseori o calitate care ii impune in viata si le asigura o binemeritata doza de succes, totodata le poate compromite relatiile cu cei din jur, care nu reusesc sa faca fata impetuozitatii lor si temperamentului coleric. Solutia: un copil sau un animal de companie. Doar asa isi pot dezvolta rabdarea, grija si vor invata sa nu se mai puna pe ei insisi in prim plan.

Citește și:

Taur

Taurii adora posesiunile, atat sentimentale, cat, mai ales, materiale. Atunci cand sunt inconjurati de tot ceea ce au acumulat, vor simti un binefacator sentiment de siguranta. Pur si simplu adora sa fie stapanul propriului domeniu. Insa aglomeratia obiectelor se poate traduce in dureri de cap, confuzie si haos. Solutia: sisteme inteligente de depozitare, care vor pastra in mod ordonat tot ceea ce ii este mai drag Taurului. Iar banii intotdeauna vor sta mai bine in cont decat in buzunare sau in portofel.

Gemeni

Desi sunt nativii care par ca s-au nascut vorbind, Gemenii nu au rabdarea necesara sa asculte ceea ce li se spune. Pur si simplu au un deficit de atentie innascut, iar ideile lor li se par mult mai importante decat ceea ce are de spus interlocutorul. O modalitate perfecta de a-l face mai atent este sa constientizeze si sa puna in practica tacerea. Desi le poate fi foarte greu la inceput, mai ales celor care nu stiu sa taca, cu timpul vor reusi sa depaseasca unul sau doua minute de liniste. Si in acest timp sa isi deschida urechile bine.

Citește și:

Rac

Racii sunt persoane extrem de placute si pe care nu ai cum sa nu le iubesti. Nici nu este de mirare, cata vreme sunt adevarati junkies cand vine vorba de zahar: inghetata, prajituri sau bomboane, sunt adevarati gurmanzi, lucru care le poate afecta atat talia, cat si nivelul de energie. Gratificatia orala pe care o cauta, in mod inconstient, poate fi indeplinita prin consumul de guma de mestecat fara zahar sau fructe deshidratate, atunci cand vine vorba de alternative mai sanatoase pentru sanatate.

Leu

Leul se va da in spectacol in orice imprejurare si nu se va sfii sa faca parada de cunostintele sau relatiile sale. Lucru normal, avand in vedere ca vorbim despre un nativ fermecator, creativ si inteligent. Insa la originea acestei dorinte de a epata sta de fapt o mare nesiguranta. Solutia: sa accepte si sa recunoasca meritele celorlalti si sa invete sa fie primul care ofera un compliment. In acest mod va primi recunoasterea (binemeritata, de altfel) dupa care tanjeste.

Citește și:

Fecioara

Acesti nativi au tabieturile lor si sunt in stare sa isi compromita propria placere in scopul de a face lucrurile perfect. Insa in adancul sufletului lor, sunt niste persoane senzuale si empatice. Tot ceea ce trebuie sa invete este ca in viata este de preferat sa te simti bine in pielea ta, decat sa arati bine si sa te simti mizerabil. Solutia: sa incerce o activitate mai haotica/cu risc de perturbare a ordinii, cum ar fi pictura, sculptura, gradinaritul sau coptul painii. Toate acestea ii vor anula Fecioarei perfectioniste fobia de mizerie si dezordine.

Vizionare placuta


Kudika
22 Februarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc