Setari Cookie-uri

Horoscop lunar: Previziuni pentru luna Martie 2016

Afla ce suprize ti-au pregatit astrele in prima luna de primavara!

Descopera ce te asteapta in luna martie in ceea ce priveste dragostea, sanatatea si banii si ce schimbari spectaculoase au pregatit astrele pentru fiecare zodie in parte.

horoscop martie 2916
Foto: Subbotina Anna, Shutterstock

Horoscop martie Berbec: o perioada ideala pe plan amoros

Eclipsa de soare din data de 9 martie iti va aduce un impuls substantial de energie si va anunta noi inceputuri. Esti mult mai constient de propriul potential si cum iti poti pune in valoare abilitatile. Increderea in sine pe care o afisezi face casa buna cu apetitul sexual, insa intr-un mod echilibrat si lipsit de vulgaritate si agresivitate. Aceasta atractie sexuala pe care o emani va revitaliza relatia amoroasa deja existenta sau te va face sa iti gasesti rapid partenerul/partenera potrivita. Acum este perioada ideala de a incepe sa cunosti oameni noi, iar din multitudinea cunostintelor pe care ti le vei face in martie, exista numeroase sanse de cuplare, chiar daca nu te astepti chiar la sufletul pereche. Sentimentele de anticipatie si incantare pe care le simti in legatura cu noile cunostinte te fac sa uiti de toate experientele neplacute din trecut. Zile norocoase: 10, 17 si 31 martie.

Citește și:

Horoscop martie Taur: noi provocari in plan personal

Luna martie aduce un capital de popularitate si simpatie, fapt care ajuta nativul Taur sa gaseasca rapid sprijin in anturajul de prieteni/familie, in situatia in care are nevoie. Iar de provocari si experiente (nu intotdeauna placute…) va avea parte din plin, multumita lui Marte retrograd. Desi sunt posibile ceva blocaje sau distantari emotionale si dificultati dictate de conditii ce nu tin neaparat de propria persoana, in luna martie vei face un efort constient sa iti arati dragostea si afectiunea pentru persoana speciala din viata ta. Situatiile care presupun socializare nu iti pun probleme, multumita capitalului de simpatie insuflat de astre, si reusesti cu usurinta sa iti faci prieteni sau sa te revezi (in sfarsit!) cu amicii de o viata. Atunci cand esti alaturi de cei dragi, grijile si anxietatea dispar. In aceasta perioada este bine sa petreci mai mult timp in natura, sa iti reincarci bateriile si sa iei, cu rabdare si calm, deciziile cele mai bune in ceea ce te priveste. Zile norocoase: 11, 13 si 25 martie.

Citește și:

Horoscop martie Gemeni: realizari extraordinare in viata profesioanala

Luna martie va pune accentul pe reputatia si pozitia in societate a nativului din Gemeni. Daca lucrezi in cercetare, invatamant sau orice alt domeniu care are legatura cu educatia, sunt sanse mari sa primesti o promovare/premiere/recompensa. Si chiar daca in prezent nu lucrezi, te preocupa foarte mult felul in care te percep ceilalti si te gandesti foarte serios la statutul tau social. Te afli intr-o perioada in care debordezi de energie si idei noi, conditiile propice pentru a incepe un proiect sau de a-ti materializa o noua idee. Orice incepi acum va avea un impact major asupra increderii si bunastarii tale emotionale si materiale. In aceasta perioada este posibil sa fii solicitat/a mai mult de catre copii si te imparti intre tendinta de a-i sfatui si cea de a-i controla si proteja. Insa trebuie sa intelegi ca este recomandat sa ii lasi sa mai si greseasca din cand in cand. Daca te afli intr-o relatie, acum este momentul potrivit sa discutati despre aparitia unui copil sau un nou membru al familiei. Zile norocoase: 8, 22 si 27 martie.

Citește și:

Horoscop martie Rac: te vei afla in cea mai buna forma

Luna martie este o luna foarte activa pentru nativul din Rac, care nu stie cum sa se mai imparta intre diferitele angajamente, atat profesionale, cat si personale. Ca sa treci cu bine de perioada aceasta, trebuie sa inveti sa fii putin egoist/a si sa pui in prim plan nevoile si dorintele tale. Nu poti fi peste tot si implicat/a in toate proiectele, pentru ca altfel sanatatea ta va avea de suferit. Invata sa pui piciorul in prag si sa mai delegi din probleme si partenerului de viata. Tot acum este perioada optima sa negociezi un nou angajament in materie de business, job sau oricare alta arie a vietii tale; esti in forma maxima si faci o buna impresie celorlalti, care au incredere in argumentele si viziunea ta clara asupra chestiunilor discutate. Tot in martie vei fi preocupat/a de aspecte culturale sau spirituale, de marile adevaruri ale omenirii si iti vei dori sa descoperi lumea, fie cunoscand persoane din alte parti ale lumii, fie implicandu-te intr-o relatie la distanta, care presupune calatorii frecvente. Zile norocoase: 3, 13 si 29 martie.

Citește și:

Horoscop martie Leu: toate problemele personale si profesionale isi gasesc rezolvarea

Martie iti ofera sansa de a invata cateva lectii pline de miez atat despre tine, cat si despre ceilalti. Tot ceea ce vei experimenta in martie va fi pentru un motiv extrem de bun, motiv care iti va folosi foarte mult pe viitor. Tot acum este perioada in care vei clarifica multe lucruri cu partenerul, in ceea ce priveste viata amoroasa sau finantele personale. Insa trebuie sa tii minte ca nu este loc de secrete in aceste doua capitole ale vietii voastre. Incearca sa nu cheltuiesti impulsiv si nu ascunde excesele financiare, pentru ca acest lucru va dauna increderii dintre voi. Onestitatea este cel mai bun raspuns, iar Venus, planeta iubirii si a intelegerii, este de partea ta, castigandu-ti respectul, iubirea si intelegerea persoanei speciale din viata ta. Toata luna martie te va preocupa problema financiara, insa alte aspecte alternative ale acesteia includ preocuparile catre business-uri inovative, achizitii, investitii etc. – si orice interactiune cu persoanele influente si potente financiar. Indiferent de situatii, astrele recomanda prudenta. Zile norocoase: 11, 13 si 23 martie.

Citește și:

Horoscop martie Fecioara: investesti in armonia din familie si grupul de prieteni

Nativii acestui semn zodiacal sunt extrem de increzatori in propriile puteri in aceasta perioada, stiu cand sa ia totul in gluma, au un simt al umorului extrem de dezvoltat, sunt amuzanti si le place sa ii amuze si pe ceilalti. In martie, centrul preocuparilor lor consta in colaborarile si interactiunile cu cei din jur, fie ca este vorba despre colegii de la job, fie de clienti sau cunostinte. Tot acum se nasc noi aliante sau se pot dizolva vechi parteneriate, insa tu iti vei mentine o minte limpede si vei sti exact ce anume este profitabil pentru tine, care sa merite un pic de efort. Un alt lucru in care merita sa investesti in aceasta perioada: armonia din sanul familiei si linistea pe care ti le aduc un camin pasnic si echilibrat. In caz contrar este posibil sa cunosti fata neplacuta a stresului si anxietatii. In lipsa familiei, iesi si socializeaza, fa-ti prieteni noi in grupul celor cu care consideri ca ai similaritati intelectuale si preocupari comune. Zile norocoase: 2, 22 si 30 martie.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Februarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc