Setari Cookie-uri

Horoscop lunar: Previziuni pentru luna Martie 2016

Afla ce suprize ti-au pregatit astrele in prima luna de primavara!

Horoscop martie Balanta: o perioada optima pentru proiecte noi si imbunatatirea starii de sanatate

In luna martie, Balantele se bucura de o viata profesionala dinamica si deschisa noilor oportunitati, schimbarilor si surprizelor. Daca ti-ai propus sa urmezi o noua dieta, sau sa iti tonifiezi fizicul la sala de fitness, acum este perioada optima sa incepi proiecte ce tin de mentinerea sau imbunatatirea starii de sanatate. Nu uita sa adopti o abordare holistica a sanatatii: practicile mentale pozitive, alaturi de cateva modalitati de a tine stresul la distanta, au un efect asupra sanatatii similar unui regim alimentar bun. De aceea este indicat sa iei un complex de vitamine si minerale care sa te ajute sa treci cu bine si peste astenia de primavara (complexul de vitamine B, calciu, magneziu si zinc). Relatiile intra intr-o etapa de maturitate si de consolidare a afectiunii, in care toate se pot discuta rational, cu un partener implicat si preocupat sa va fie bine. La job, mai ales daca lucrezi pentru tine si esti propriul boss, este posibil sa simti extenuare si stres. Invata sa mai delegi din activitati, sa iti cauti colaboratori noi sau o persoana care sa mai preia temporar cateva din atributiile tale. In luna martie se ivesc chiar posibilitati de promovare in alte departamente, recompensandu-ti-se profesionalismul de care ai dat dovada de-a lungul timpului. Zile norocoase: 11, 25 si 28 martie.

Citește și:

Horoscop martie Scorpion: o perioada ideala pentru distractie si aventura

In martie, Scorpionii au sansa sa redescopere ce inseamna cu adevarat sa te distrezi si modul in care contribuie distractia la bunastarea psihica si evolutia si intelegerea personala. In martie vei reusi sa iti faci timp pentru acele hobby-uri care te incarca pozitiv si care te conecteaza cu adevarata ta chemare si vocatie pe lumea aceasta. Acum este perioada ideala sa te apropii de copii, sa cauti si sa gasesti implinirea personala in relatiile cu ei. Daca inca nu ai copii, incepi sa tanjesti dupa o familie si urmasi si incepi sa iti faci planuri pentru a le avea. In plus, interactiunile cu copiii te ajuta sa iti redescoperi un talent sau o abilitate creativa. Vei fi extrem de atras/a de persoanele care reusesc sa te stimuleze din punct de vedere intelectual si fizic. Lucrurile sunt extrem de dinamice si in ceea ce priveste job-ul, apar noi oportunitati si ti se vor deschide numeroase usi daca ai nevoie sa avansezi in cariera. Fii intelept/inteleapta si accepta sfaturi de la experti. Zile norocoase: 14, 19 si 21 martie.

Citește și:

Horoscop martie Sagetator: succes pe toate planurile

In martie, preocuparea ta principala va fi caminul si tot ce tine de lucrurile domestice. Fie ca decizi sa te muti, fie ca iti renovezi casa sau ii mai construiesti o anexa, luna martie va fi o luna in care iti adaptezi spatiul domestic pentru a se potrivi mai bine stilului tau de viata. Prin urmare nu este atat de greu de crezut ca esti intr-o forma fizica de zile mari, lucru care se reflecta si asupra vietii amoroase. Esti mult mai putin stresat/a, mai sociabil/a, te simti bine fizic, nu te supara nimic, esti mult mai tolerant/a si ai prioritatile bine puse la punct. Toate aceste conditii sunt extrem de favorabile pentru succes, pe oricare plan al vietii tale. In familie, lucrurile merg nemaipomenit si se vor ivi suficiente ocazii sa iesiti sa va distrati impreuna. Succesul este de partea ta si in sfera financiara si a business-ului, unde lucrurile se vor aseza de la sine intr-o maniera convingatoare si profitabila. Vei avea posibiliattea sa calatoresti si sa cunosti noi oameni, de la care vei afla noi idei si perspective. Zile norocoase: 19, 22 si 28 martie.

Citește și:

Horoscop martie Capricorn: ai parte de noi experiente extraordinare

Luna martie este o perioada in care iti doresti sa cunosti mult mai multe, sa te perfectionezi, sa socializezi si sa diseminezi informatiile aflate. Jupiter este de partea ta si iti ofera forta mentala necesara pentru a-ti consolida cultura generala sau de specialitate. Este bine sa nu uiti preceptele morale care ti-au calauzit viata de pana acum - dreptatea si onoarea - care te vor ghida si in continuare. Martie vine cu o varietate de lucruri si intamplari si vei avea ocazia sa cunosti noi oameni. La baza tuturor succeselor pe care le vei experimenta sta comunicarea, care trebuie sa fie eficienta si cat mai la subiect. Divagatiile sunt derutante si cei din jur nu vor mai intelege ce anume ai vrut sa spui. Comunica si ce anume te deranjeaza, pentru ca o problema impartasita este pe jumatate rezolvata. Vei face o iesire mai lunga cu partenerul in incercarea de a scapa de aglomeratie si de stres. Ai grija de tine si pentru lunile care vor urma si tine sub control starea sistemului tau imun. Zile norocoase: 14, 20 si 28 martie.

Citește și:

Horoscop martie Varsator: vei lua noi decizii importante care iti vor schimba viata

Luna martie este o luna foarte importanta pentru nativul acestei zodii. Eclipsa de soare iti ofera un impuls de energie si putere personala care te ajuta sa incepi noi proiecte si sa initiezi activitati care sa iti indrume viata in noi directii. Este bine sa te preocupe sanatatea si sa cauti regimuri, diete sau programe de fitness care sa iti schimbe imaginea corporala pe care o ai despre tine si sa iti recastige vitalitatea. Este o perioada de analizat si luat decizii, de preluare a fraielor in propriile maini, mai ales in ceea ce priveste adevarata ta chemare; o perioada in care esti mai horatat ca niciodata, lucru care te face irezistibil in ochii sexului opus. Stii ceea ce vrei si trimiti mesaje directe partenerului, fara ascunzisuri si nelamuriri. Nu este timpul ochelarilor de cal, ci vor exista situatii care vor impune solutii alternative si nonconformiste, lucru la care te plicepi din plin. zile norocoase: 6, 19 si 28 martie.

Citește și:

Horoscop martie Pesti: iubirea pluteste peste tot

Pentru nativul din Pesti, luna martie nu vine doar cu un parfum proaspat de primavara, ci aduce si adierea dulce a dragostei. Iubirea pluteste peste tot, abilitatile tale de seductie sunt la capacitate maxima, iar astrele ti-au pregatit o constelatie care promite armonie si siguranta. Eclipsa solara din data de 9 iti va aduce o stare de incredere in propriile forte, indiferent de cum ar arata statutul tau prezent financiar sau din punct de vedere relational. Simti ca poti si vrei sa reusesti in viata si nu exista nimeni si nimic care sa te impiedice. Siguranta de sine si sentimentul iluminator de redescoperire a propriei persoane te fac sa fii in aceasta perioada partenerul perfect, intrucat esti foarte receptiv la dorintele si preocuparile persoanei speciale din viata ta. In martie este posibil sa iti gasesti o a doua sursa de venit, ceva ce ai putea lucra doar in week-end sau seara, fie hobby sau o abilitate innascuta care ar putea servi interesului cuiva, dispus sa plateasca pentru aceasta. Zile norocoase: 2, 16 si 22 martie.

Citește și:

Foto prima pagina: Mayer George, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
29 Februarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc