Setari Cookie-uri

Confesiunile zodiei Berbec

Afla destainuirile unui nativ in Berbec!

Continuam seria de confesiuni astrolgice cu zodia Berbecului, a carei perioada se apropie. Se spune ca animalul dupa care si-a primit numele aceasta constelatie avea lana din aur. Berbecul a fost trimis de catre Zeus pentru a salva doi copii de la o moarte cumplita, pusa la cale de mama acestora.

In semn de multumire, tatal copiilor, regele Athamus a sacrificat animalul in cinstea lui Zeus iar regele zeilor l-a asezat pe bolta cereasca, la loc de cinste.

Berbecii sunt unii dintre cei mai interesanti nativi ai zodiacului si, in acelasi timp, unii dintre cei mai dificili. Sunt sociabili, se imprietenesc usor cu oamenii si le place sa fie in centrul atentiei insa acest lucru nu inseamna ca isi acorda la fel de usor si votul de incredere.

Din punct de vedere amoros, pe cat pot fi de pasionali, pe atat de mult pot scoate pe oricine din minti. O relatie cu un Berbec necesita mult efort, compromisuri, rabdare si cateodata, sa te prefaci ca nu stii dar cel mai probabil, va merita efortul.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc