Setari Cookie-uri

Cumpana sentimentelor: Efectele eclipsei de Luna asupra zodiei tale

Descopera ce examen iti scoate in cale eclipsa de luna

Eclipsele sunt factori majori de influenta astrala si sunt caile prin care ne putem schimba destinele. Acestea nu sunt treceri line si pot duce soarta in directia complet opusa traseului parcurs pana in acel moment. Desigur, acest lucru nu se manifesa la fel pentru toti nativii zodiacului. In plus, astfel de efecte sunt influentate si de pozitiile celorlalte planete, atat intre ele, cat si raportate la elementele ceresti aflate in eclipsa. Astfel de evenimente pot fi privite ca un vaccin astral. Doare, poate fi neplacut dar in definitiv, face bine.

Eclipsa de luna de pe 23 martie se produce in Balanta si, spre deosebire de cea de soare, care a avut loc in apropierea Nodului Sud, mesagerul karmei si poarta catre vietile anterioare, eclipsa de luna va avea loc in conjuctine cu Nodul Nord, poarta catre viitor. In acest moment, cei mai multi dintre nativi se vor afla in situatii emotionale intense, indiferent de natura acestora. Prin urmare, pentru fiecare dintre noi este momentul sa pasim prin usa deschisa de astre catre destin.

Citește și:

Berbec

Transformarile resimtite de Berbeci pe seama eclipsei se vor manifesta cel mai vizibil in plan amoros. De regula, un astfel de eveniment astral marcheaza finalul unei etape si inceputul alteia. Poate fi vorba de finalul unei relatii si inceputul alteia noi insa astrele pot actiona si pe cai mult mai subtile. La fel de bine poate semnifica doar finalul unei etape din actuala poveste de dragoste si inceputul unui proces de maturizare.

Vizionare placuta


Kudika
22 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc