Setari Cookie-uri

Horoscopul decanilor: Ce spune despre tine decada nasterii tale?

Cum te influenteaza saptamana in care te-ai nascut?

Impartirea zodiilor in decani este un vechi instrument de astrologie, folosit pentru a explora mai amanunti personalitatea fiecarei zodii in parte. Este drept ca fiecare zodie are propriile seturi de calitati si defecte insa nativii aceleaisi zodii pot fi foarte diferiti unul de altul in functie de perioada in care s-au nascut, respectiv prima perioada a zodiei, cea de la mijloc sau cea de la final. Mai mult de atat, oamenii nascuti intre zodii, respectiv cuspide, pot avea insusiri si de la o zodie si de la cealalta.

25 martie – 2 aprilie ( Berbec)

Oamenii nascuti in prima perioada a Berbecului sunt plini de energie, curiosi, plini de viata si foarte curajosi. Au personalitati foarte bine conturate inca din copilarie si invata foarte repede. Sunt originali si functioneaza foarte bine in echipa. Defectele lor sunt ambitia nemasurata si lipsa de rabdare.

Citește și:

3-10 aprilie (Berbec)

Nativii Berbecului nascuti in aceasta a doua perioada sunt oameni care se simt foarte bine in centrul; atentiei si se fac remarcati foarte usor. Au mult farmec personal pe care il utilizeaza pentru a urca pe scara ierarhica. Sunt destul de altruisti, cel putin dupa standardele Berbecilor si sunt daruiti cu mult noroc, motiv pentru care ies din situatii riscante ca prin urechile acului.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc