Setari Cookie-uri

Confesiunile zodiei Rac

Afla destainuirile unui nativ in Rac

Pe cat sunt de sufletisti, pe atat sunt de dificili nativii in Rac. Pe de-o parte, sunt familisti convinsi insa pe de cealalta parte, pot fi foarte egoisti. Viata cu ei poate fi un adevarat carusel, plin de provocari. Nicio alta zodie nu este atat de loiala si de fidela pe cat sunt nativii in Rac dar aceasta loialitate vine cu un pret destul de greu. Acesti nativi simt nevoia sa se afle in permanenta in control si sa stapaneasca foarte bine orice situatie ivita in viata persoana.

Acest lucru nu se intampla pentru ca sunt setosi de putere, ci pentru ca sunt manati de nevoia de a avea grija de persoanele dragi. Acestea sunt putine la numar pentru ca Racii aleg cu foarte mare grija ce oameni primesc in vietile lor. Nu isi asuma niciodata riscuri foarte mari si prefera sa traiasca intotdeauna stiind ce ii asteapta maine.

Nu le plac surprizele si nici nu se adapteaza foarte usor la situatii noi. In plus, patronul astral al acestui semn este Luna si resimt puternic influenta acesteia. Echilibrul lor interior este foarte fragil si sunt foarte emotionali.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Aprilie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc