Setari Cookie-uri

Horoscopul seductiei: Arma secreta a zodiei tale

Ce iti face zodia irezistibilia?

Fiecare dintre natvii zodiacului este dotat cu calitati si defecte in egala masura. oricare dintre acestea se poate transforma in acel ceva propriu zodiei care atrage, incita si provoaca partenerii sau potentialii parteneri. Unii dintre nativi aleg sa se invaluie intr-o aura de mister in timp ce altii seduc prin cultura generala, poate aroganta sau jovialiate. Descopera si tu care este arma secreta a zodiei tale.

Berbec

Nativii in Berbec sunt oameni plini de vitalitate si de energie care nu duc niciodata lipsa de parteneri. Stiu cum sa se faca placuti si se simt foarte bine in centrul atentiei. In dragoste, nu sunt neaparat foarte fideli insa sunt foarte loiali. Diferenta dintre cele doua aspecte inseamna ca, desi pot fi tentati sa isi insele partenerii de cuplu si chiar pot cadea in ispita, vor face tot ce le sta in puteri pentru ca cei oficiali sa nu afle si sa nu fie raniti. Placerile lor personale nu au uneori vreo legatura cu relatia oficiala de cuplu, motiv pentru care le pot cauta inclusiv in alta parte.
Arma secreta de seductie a Berbecilor este intensitatea firii lor patimase.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Aprilie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc