Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul lunii mai pentru toate zodiile

Descopera ce surprize au pregatit astrele pentru fiecare zodie in luna mai!

Anul 2016 s-a anuntat inca de la inceput a fi foarte promitator. Acesta va fi de fapt o mare provocare. Trebuie sa ne concentram pe oportunitati si sa nu lasam nimic sa ne scape. Intotdeauna va trebui sa fim pregatiti pentru a profita de oportunitatile ivite si, in acelasi timp, fiecare nativ trebuie sa fie pregatit sa faca fata piedicilor, fara sa isi piarda optimismul. Luna mai va sta sub semnul relaxarii, al armoniei si al pacii interioare.

horoscop mai 2016 Foto: conrado, Shutterstock

Horoscop Mai Berbec: conflicte usoare in familie

Sfarsitul primaverii va fi plin de evenimente pentru Berbeci. In mai vor fi nevoiti sa faca fata multor provocari, in mod special de natura emotionala si spirituala. Acest lucru se datoreaza pozitionarii lui Marte si a lui Pluto, care vor avea o influenta majora asupra acestor nativi, in special in aspecte ce tin de familie. De aceea este posibil ca Berbecii sa traverseze perioade de conflict in familie insa care nu vor avea urmari pe termen lung.

Citește și:

Horoscop Mai Taur: luna mai este momentul pentru relaxare

Taurii vor fi sub lumina reflectoarelor. Luna mai va fi o luna ideala pentru a avea parte de un masaj, a incepe un hobby nou, pentru o plimbare in natura si pentru a face toate lucrurile romantice atat de dragi si importante pentru acesti nativi. Este momentul potrivit pentru a incepe o noua etapa, inclusiv in plan alimentar. Taurilor le este recomandata o disciplina care va contribui la cresterea nivelului de energie pozitiva, asa cum ar fi yoga, de exemplu. Nativii care au deja un partener vor avea ocazia sa faca o calatorie in doi, in timp ce Taurii singuri au sanse mari sa intalneasca potentiali parteneri in special spre finalul lunii.

Horoscop Mai Gemeni: comunicarea este esentiala

Cei nascuti in aceasta zodie trebuie sa tina cont de faptul ca persoanele dragi nu le pot citi gandurile. Atunci cand au ceva de spus,trebuie sa faca acest lucru in mod direct, fara sa apeleze la tertipurile caracteristice acestei zodii. In caz contrar, relatiile Gemenilor cu partenerii pot fi tensionate. Acesti nativi trebuie sa invete ca increderea trebuie castigata, nu este o chestiune cazuta din cer. Nativii singuri se vor afla in centrul atentiei si vor avea numeroase ocazii de flirt insa ar fi indicat sa aiba rabdare si sa lase timpul sa isi spuna cuvantul.

Citește și:

Horoscop Mai Rac: Gelozia poate aduce probleme in cuplu

Luna mai va aduce noi posibilitati de remarcare. Acest lucru inseamna ca Racii vor avea ocazia sa puna in practica ceea ce s-au indeletnicit sa invete in ultima vreme iar astefel de informatii sau abilitati pot fi fructificate financiar. La inceputul lunii in mod special, scopurile Raculir pot parea indepartate insa daca fac pasi mici si siguri in acea directie, vor avea doar de castigat. Aceasta este perioada ideala de a incepe noi proiecte, mai ales daca vor sa faca ceva de viitor. Totusi, este important sa nu se lase ghidati doar de impulsuri de moment.Trebuie sa evalueze bine situatia, sa fie impartiali,si mai ales, sa nu se lase stapaniti de gelozie. Mare atentie, acest lucru este posibil sa se intample mai ales la inceputul lunii.

Horoscop Mai Leu: sunt combatute efectele negative ale vampirilor energetici

Venus si Saturn vor avea o influenta benefica asupra tuturor aspectelor din viata Leilor in aceasta perioada. Pozitiile si conexiunea dintre cele doua astre le vor da libertatea de a actiona si vor elimina fortele negative care vor ataca Leii. Mai mult de atat, Saturn, patronul karmei, va tine departe vampirii energetici cu care se vor intersecta acesti nativi in special in a doua parte a lunii. Pozitia favorabila a astrelor nu ii scuteste pe Lei de eforturi, motiv pentru care sfarsitul lui mai va fi benefic doar pentru cei ce vor fi capabili sa isi prioritizeze treburile si sa isi organizeze eficient timpul.

Citește și:

Horoscop Mai Fecioara: atentie sporita la starea de sanatate

Zodiile de pamant vor fi influentate in mare parte de pozitia Lunii, lucru atipic pentru acesti nativi, cu atat mai mult pentru Fecioara. In aceasta perioada cei care nu sunt angajati intr-o relatie amoroasa au toate sansele sa isi gaseasca jumatatea iar cei ce se stiu cu anumite probleme de sanatate ar fi bine sa le ingrijeasca. In acelasi timp, nu le-ar prinde rau deloc nativilor in Fecioara sa isi faca un set complet de analize pentru ca in aceasta perioada sunt foarte sensibili in mod special in ceea ce priveste sistemul digestiv.

Vizionare placuta


Kudika
25 Aprilie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc