Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei pentru luna mai 2016

Luna mai se aliniaza horoscopului dragostei pentru anul 2016 si anume se anunta a fi una plina de evenimente.

In cel mai probabil caz influenta Soarelui, a lui Saturn si a lui Mercur este de vina pentru perioada mai dificila pe care o vor traversa cupurile, dar si pentru numeroasele posibilitati de formare a unor noi parteneriate civile. Asta inseamna ca Venus, planeta iubirii, nu va putea sa isi exercite prea mult influenta in interiorul triadei mentionate. Cu toate acestea nu ne vom confrunta cu o rata mai mare a divorturilor, a inimilor frante sau a crimelor ghidate de pasiune, insa ne putem astepta la mai multe crize de gelozie. Mai precis cei care sunt instabili emotional vor interpreta acum si mai gresit situatiile iar unele greseli facute de acestia nu vor putea fi indreptate.

Horoscopul dragostei in luna mai 2016

horoscop dragoste Foto: chairoij, Shutterstock

Horoscop dragoste mai 2016 Berbec

In luna mai pozitia planetei Venus nu va fi favorabila in ceea ce ii priveste pe Berbeci. Acestia ar trebui sa amane orice decizie majora precum casatoria, copiii sau o despartire. Toate posibilele compatibilitati ar trebui reanalizate, deoarece cei singuri vor avea posibilitatea de a-si gasi jumatatea. Pe cand cei care sunt deja intr-o relatie este posibil sa aiba parte de surprize din partea partenerului, poate chiar o excursie romantica.

Citește și:

Horoscop dragoste Taur mai 2016

Nativii acestei zodii au sanse foarte mari ca in luna mai sa intalneasca parteneri, cei mai multi dintre acestia pasageri. Taurii se vor multumi insa cu pasiunea si sexul oferite de aceste escapade iar in aceasta atmosfera casniciile este posibil sa sufere dar dragostea adevarata va invinge orice.

Horoscop dragoste mai 2016 Gemeni

Gemenilor li se vor oferi diverse oportunitati la locul de munca si este posibil sa isi gaseasca sufletul pereche intr-un mediu academic. Daca cei implicati vor intelege ca Gemenii au nevoie de independenta chiar si in cadrul unei relatii totul se va finaliza cu bine. Totusi, inainte de a se putea gandi la a face un copil cei nascuti in aceasta zodie vor trebui sa treaca la urmatorul pas in relatia pe care o au si anume sa oficializeze relatia, sa se casatoreasca sau macar sa se mute impreuna doar daca sunt convinsi de sentimentele lor nu din obligatie sau pentru a-si salva relatia ori a incatusa partenerul.

Citește și:

Horoscop dragoste mai 2016 Rac

Relatiile amoroase ale Racilor se vor imbunatati dupa data de 21, cand vor avea mai mult timp liber. Pana atunci, cei implicati intr-o relatie serioasa isi vor vedea mai mult de problemele cotidiene si de inclinatiile spirituale decat de partener. Asta desi eclipsa de luna de pe data de 4 mai este posibil sa vesteasca venirea pe lume a unui copil, ceea ce va duce al cheltuieli suplimentare si marirea gradului de stres.

Horoscop dragoste Leu mai 2016

Leii vor fi foarte activi din punct de vedere social si vor acorda mai multa atentie prietenilor decat partenerilor de viata. Cei singuri vor putea avea multe aventuri daca asta isi vor dori, dar dupa data de 21. In aceasta perioada relatiile cu jumatatea pot avea de suferit si nu este cel mai bun moment de a avea aventuri de o noapte, pentru ca acestea pot avea consecinte neplacute majore, cu un impact emotional profund.

Citește și:

Horoscop dragoste Fecioara mai 2016

Horoscopul dragostei pentru zodia Fecioara spune ca acestea vor avea mult ocazii de a-si gasi parteneri la locul de munca sau activitati legate de acesta. Oricum, vor avea tot sprijinul celor dragi de a incepe o relatie, dar inceperea relatiei ar trebui sa aiba loc pana pe data de 22, deoarece dupa aceea toate deciziile de ordin sentimental e bine sa fie amanate. Chiar si asa dupa 17 mai libidoul Fecioarelor va creste si este bine sa il lase usor usor liber si in acelasi timp sa incerce sa isi inteleaga si cunoasca mai bine partenerul inainte de a forma o familie.

Vizionare placuta


Kudika
26 Aprilie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc