Setari Cookie-uri

Confesiunile zodiei Balanta

Afla destainuirile unui nativ in Balanta

Balantele sunt oameni foarte luminosi care traiesc pentru a se desavarsi spiritual si pentru a infrumuseta lumea. Au un simt estetic aparte, trasatura definitorie pentru zodia lor, si gasesc frumusetea acolo unde altii nu o vad.

Acesti nativi se numara printre putinele semne astrale care stiu sa se bucure de bucuriile marunte, asa cum ar fi un gest de tandrete sau unul de bunatate gratuita, de zambetele copiilor, de soare si de ploaie. Mai mult de atat, ei nu isi ascund niciodata sentimentele si nu incearca sa pretinda ca sunt altceva decat ceea ce sunt.

Atunci cand isi doresc sa planga fac acest lucru si cand se bucura, se bucura din tot sufletul. Acesta este unul dintre motivele pentru care Balantele nu se incarca aproape niciodata cu energie negativa. Chiar daca reactioneaza gresit sau exagereaza in reactii, nu vor incerca niciodata sa se cenzureze.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Aprilie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc