Setari Cookie-uri

Astrologie: Top 5 zodii de femei greu de cucerit

Afla daca te numeri printre femeile cel mai greu de cucerit in functie de zodie!

Barbatii au de multe ori impresia ca ei isi aleg partenerele, dar de multe ori lucrurile stau invers. Astfel ca femeile sunt cele care au ultimul cuvant de spus, mai ales in ceea ce le priveste pe doamnele nascuta intr-o anumita zodie.

zodii de femei greu de cucerit Foto: AlexAnnaButs, Shutterstock

5 semne zodiacale feminine cel mai greu de cucerit

Berbec - femeile din aceasta zodie au nevoie constanta de ceva nou

Cine se indragosteste de o femeie Berbec ar fi bine sa nu-i mai dea drumul. Independente si impulsive, femeile din aceasta zodie au nevoie constanta de ceva nou si le place sa fie in centrul atentiei. Ele sunt pline de energie, cu capul pe umeri si se gandesc de doua ori inainte de a face orice. Pasiunea si impulsivitatea lor ii va cuceri pe barbati si ii va face sa fie mereu la picioarele lor. Sunt lideri inascuti si le place sa tina sub control orice aspect al relatiei lor, tocmai din aceasta cauza nu se lasa usor cucerite. Le plac barbatii independenti, care au un loc de munca stabil si au ce povesti despre realizarile proprii. De asemenea le place noutatea si cea mai buna metoda de a ajunge la inima lor este de a le duce la sporturi extreme si activitati inedite. Cand un barbat reuseste sa fie acceptat atunci relatia poate fi una de lunga durata, daca acesta are rabdare si rezista pretentiilor pana cand femeia berbec isi dezvaluie dragostea.

Citește și:

Leu - au un ego puternic si se plictisesc foarte repede

Femeia Leu are stima de sine ridicata si se face placuta de toata lumea, drept pentru care gaseste cu usurinta parteneri dornici de o relatie. Acestea sunt pline de energie si radiaza caldura sufleteasca, tocmai de aceea sunt foarte apreciate de partea masculina si au de obicei un ego puternic, ceea ce inseamna ca pot fi foarte geloase si posesive cand se simt tradate. Asta si pentru ca ele sunt foarte loiale si se ofera intru totul atunci cand se dedica trup si suflet unei relatii. Se plictisesc repede si pentru a le ramane in suflet este bine ca fiecare intalnire sa fie mai buna decat precedenta, cu activitati din ce in ce mai interesante. Au nevoie de atentie, le place sa primeasca complimente despre tunsoarea lor, despre culoarea ochilor, felul in care sunt imbracate, parfumul cu care s-au dat sau zambetul atragator pe care il au si daca sunt ignorate prea mult tind sa caute alinare in alte parti. Caz in care nu ar trebui sa li se scoata in evidenta greselile, deoarece niciodata nu si le vor recunoaste.

Citește și:

Fecioara - sunt pretentioase si sunt atrase de barbati inteligenti

Nativele acestei zodii sunt foarte pretentioase in alegerea partenerului de viata si cel mai mult le atrage un barbat inteligent, stabil din toate punctele de vedere, descurcaret si increzator in fortele proprii, pentru ca si ele la randul lor vor impresiona prin faptul ca stiu foarte multe lucruri si au raspunsuri la orice. Cel mai mult apreciaza la un barbat stilul si politetea iar cel mai mic defect, precum o comportare nelalocul ei in public le poate da peste cap intreaga gandire. Lor le place sa rezolve problemele singure intrucat nu se sperie usor de provocari, dar vor aprecia un barbat care va pune mana pe scule pentru a repara o teava sau a desfunda scurgerea ori a schimba un bec in casa. Par a fi distante si se lasa greu cucerite pentru ca le este frica sa fie vulnerabile, dar traiesc dragostea foarte intens cand se indragostesc. Odata cucerite se vor dedica intru totul persoanei iubite si se vor agita pentru a face tot posibilul ca relatia sa functioneze in parametrii optimi. Asta in ciuda faptului ca uneori partenerul acestora nu stie ce se intampla cu ele, deoarece in loc sa fie calme si fericite tind sa gandeasca totul prea mult si sa se interiorizeze.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Aprilie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc