Setari Cookie-uri

Misiunea divina a zodiei tale

Afla care este scopul sfant al zodiei tale!

Nasterea unui sub un anumit semn zodiacal nu este deloc intamplatoare. Oamenii vin pe lume purtand caracteristicile zodiei lor tocmai pentru ca au de indeplinit o misiune pe pamant, uneori adusa cu ei din alta viata. Tocmai de aceea, te invitam astazi sa descoperi ce misiune divina este harazita zodiei tale.

Berbec

Nativii in Berbec sunt oameni numai suflet, plini de pasiune si de indarjire. Traiesc viata din plin si se bucura de fiecare moment si din aceasta cauza,uneori pare ca traiesc doar pentru placerea momentului. E drept ca nu se gandesc intotdeauna la consecinte si la ziua de maine insa in apararea lor, stiu sa improvizeze si improvizeaza bine.

Misiunea divina a Berbecilor in aceasta viata este sa ii invete pe cei din jurul lor sa se bucure mai mult de fiecare clipa in parte si sa fie recunoscatori pentru toate lucrurile bune pe care le au in vietile lor.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc