Setari Cookie-uri

Horoscopul orgoliilor: Cum castigi razboiul mandriei impotriva zodiilor?

Cu ce arma pot fi cuceriti nativii orgoliosi ai zodiacului?

Fiecare zodie are calitatile sale cu care poate castiga orice batalie a mintilor, pe care poate miza in orice negociere sau pe care o foloseste pentru a-si atrage potentiali parteneri. In acelasi timp, fiecare nativ are o anumita slabiciune care poate fi folosita impotriva sa. Prin urmare, astazi va invitam sa descoperiti punctul slab al fiecarei zodii precum si modalitatea prin care semnele astrale pot fi invinse intr-o negociere sau chiar intr-o cearta.

Berbec

Nativii in Berbec sunt oameni inzestrati cu foarte multe calitati si pun foarte mult suflet in tot ce fac. Un lucru insa nu stiu sa faca cei nascuti sub aceasta zodie: nu stiu sa isi recunoasca greselile. In acelasi timp, desi pot da iluzia ca stiu exact despre ce vorbesc, de multe ori Berbecii nu detin toate informatiile insa pentru ca au foarte mult farmec si persuasiune, ei isi pot convinge foarte usor interlocutorii. Cea mai buna modalitate de a casitga o disputa cu un Berbec este prezentarea argumentelor intr-o maniera concinsa, foarte sigura, si mai ales foarte calma.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Mai 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc