Setari Cookie-uri

Astrologie: Top 6 zodii geniale

Afla care sunt cele 6 zodii geniale si ce tip de inteligenta au!

Howard Gardner a identificat in cartea sa „Cadrele mentale: Teoria inteligentelor multiple” 7 tipuri de inteligenta. Acestea sunt: inteligenta matematica si rationala, folosita predominant in testele de IQ clasice; inteligenta vizuala si spatiala, detinuta de foarte multi sportivi care anticipeaza miscarile adversarilor; inteligenta verbala si auditiva, cel mai des folosita de invatamantul actual; inteligenta muzicala si ritmica adica cea care face oamenii sa caute un ritm al vietii in orice; inteligenta kinestezica a miscarii, a coordonarii; inteligenta intrapersonala a introvertitilor si inteligenta interpersonala caracteristica liderilor pentru ca ei sunt cei mai activi social. In ceea ce priveste zodiile, elementele definitorii sunt in acest caz vitalitatea (specifica semnelor de foc), o baza solida (caracteristica semnelor de Pamant), o minte sanatoasa (predominanta la semnele de aer) si o fire impaciuitoare (precum a semnelor de apa).

Citește și:

zodii inteligente Foto: Foto share & interior articol: Ollyy, Shutterstock

Cele mai inteligente zodii

Varsator

Datorita capacitatii de a vedea lucrurile in mai multe feluri Varsatorii sunt vazuti de cele mai multe ori ca fiind oameni cu o inteligenta stiintifica foarte mare. De aceea ei ies de obicei cu cele mai mari scoruri de IQ, pentru ca detin abilitati cognitive mari. Acestia sunt niste idealisti ce detin inteligenta analitica si prefera oricand sa isi puna in practica ideile decat sa se lase condusi de sentimente iar pentru asta incadreaza orice intr-o categorie anume. Gandirea analitica ii ajuta sa foloseasca cele mai noi tehnologii in scopul de a face o lume mai buna pentru urmasii urmasilor lor.

Taur

Taurii poseda o inteligenta legata de Pamant adica ei au un mare succes in a trai o viata confortabila si a strange tot felul de lucruri trebuincioase. Au inteligenta nativa dar muncesc din greu sa ajunga acolo unde isi doresc. Obtin astfel o inteligenta practica, ce ii ajuta sa rezolve multe probleme la locul de munca si le sporeste veniturile. Sunt deci foarte eficienti in rezolvarea sarcinilor zilnice si rar isi complica singuri existenta.

Citește și:

Rac

Cat despre inteligenta emotionala, pe primul loc se situeaza Racii cu capacitatea lor de a avea grija de intreaga familie si a impaca pe toata lumea. Ei isi asculta intuitia cand vine vorba de a „citi” un om si isi dau seama imediat daca acesta se poate dechide sau nu in fata lor si nu insista atunci cand cineva este suparat si nu are chef de vorba. Acest lucru demonstraza cat de inteligenti sunt si ce memorie extraordinara au cand vine vorba de punctele slabe ale cuiva.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc