Setari Cookie-uri

Horoscopul sinceritatii: Slabiciunea zodiei tale

Fiecare zodie are anumite caracteristici, care o fac sa se distinga de celelalte!

Cea mai placuta parte din astrologie este sa inveti despre fiecare zodie in parte anumite lucruri. Oamenii tind sa tina minte mai mult lucrurile rele decat cele bune, asa se intampla si cu slabiciunile fiecarei zodii. Ele ies in evidenta mai usor. Fiecare zodie are anumite caracteristici, care o fac sa se distinga de celelalte asa cum fiecare om este special in felul sau. Unii reactioneaza intr-un fel la anumite situatii pe cand altii, pusi fata in fata cu aceeasi problema gasesc alte solutii.

slabiciunile zodiilor

Foto: Art Konovalov, Shutterstock

Cele mai mari slabiciuni ale fiecarei zodii

Berbec – Se ataca usor

Berbecii duc lipsa de rabdare, se enerveaza usor si aduc in discutie argumente copilaresti, dar le trece repede. Ei retin sentimentul de furie insa uita motivele supararii si desi se lasa limitati de frica ei au totusi pusee de curaj actionand cu foarte mult entuziasm cand isi propun ceva.

Citește și:

Taur – Sunt fixisti

Celor nascuti in aceasta zodie le place stabilitatea si daca ii abati un pic de la drumul sau ideile lor nu mai stiu ce sa faca si se pierd usor. In schimb, Taurii se ataseaza rapid de cineva si acel cineva ajunge pana la a fi obiectul obsesiei lor, ceea ce demonstreaza cat pot fi de incapatanati si posesivi cand isi doresc ceva. La fel de persistenti sunt atunci cand isi pun in minte ceva si nu se abat de la planul stabilit pana nu isi realizeaza obiectivul, ceea ce demonstreaza pe de-o parte ca sunt persoane pe care te poti baza daca ai nevoie de ceva si pe de alta parte ca au un simt practic dezvoltat.

Gemeni – Au argumente la orice

Gemenilor le place sa se certe cu oricine pentru ceva in care ei cred, dar se cred atotstiutori. Aceasta parere foarte buna despre sine este amplificata de faptul ca fiind curiosi din nastere afla multe lucruri pe care tin sa le impartaseasca cu restul lumii. Daca sunt provocati pot deveni rapid foarte antipatici, in sensul ca vor intotdeauna sa aiba dreptate si o iau ca pe un atac la persoana daca cineva nu este de acord cu parerille lor. Risca astfel sa isi imparta energia in prea multe locuri deodata si sa se enerveze mai rapid decat ar fi cazul din pricina unor lucruri nesemnificative pana la urma. Ei au insa darul de a se adapta foarte repede situatiei si chiar a se atasa de persoanele cu care la un moment dat au avut dispute.

Citește și:

Rac – Delasarea la putere

La ce se pricep cel mai bine Racii este cu siguranta tergiversarea. In mare parte se ghideaza dupa principiu „ce poti face azi lasa pe maine ca poate se rezolva de la sine” si sunt in stare sa amane mult si bine un lucru pe care nu vor sa-l faca apucandu-se da fapt de orice altceva. In schimb, daca cineva le atrage atentia devin brusc constienti ca trebuie sa isi prioritizeze sarcinile si se dovedesc a fi foarte receptivi si tenace. Unul dintre defectele lor este ca se agata prea mult de trecut, dar macar daca in acel trecut este cineva la care ei tin cu adevarat sunt in stare sa-l apere, sa-l ajute pana in panzele albe si sa manipuleze pe oricine pentru binele lor.

Leu – Problemele de incredere sunt la ordinea zilei

Leii sunt cei mai orgoliosi nativi ai zodiacului si se pot purta cu o raceala de otel daca sunt raniti. In acelasi timpp, ei vor gasi intotdeauna in interior resursele necesare pentru a depasi orice dezamagire. Chair daca vor depasi cu bine momentul de cumpana sau suferinta provocata, vor pastra ranchiuna in suflet si nu este sub demnitatea lor sa planuiasca o razbunare crunta. Nativii acestei zodii spun greu lucrurilor pe nume, deoarece au tras de la viata numai invataturi de pe urma unor neajunsuri si au devenit astfel usor increzuti. Ei isi pun increderea doar in propriile forte, fara sa realizeze ca in timp pot ramane fara prieteni si nimeni pe umarul caruia sa isi planga amarul. Desi sunt incapatanati dau dovada de pasiune in tot ceea ce fac si traiesc viata la maximum dand dovada de creativitate in orice situatie.

Citește și:

Fecioara – Frica de a fi refuzati le conduce viata

Cel mai prost obicei al Fecioarelor este ca din frica de a nu fi date la o parte isi dezamagesc de multe ori partenerii si prietenii de-o viata parasindu-i pe neasteptate. Asta nu inseamna ca isi pierd loialitatea fata de cineva ci doar ca modifica statutul relatiei. Isi saboteaza singure relatiile tocmai din frica de a nu ramane singure si nevoia de a fi tot timpul stapan pe ceea ce se intampla. Isi fac mereu griji si vad de cele mai multe ori partea goala a paharului, fapt pentru care pun accentul pe munca si uita ca este necesar sa se distreze din cand in cand. Dau astfel dovada de un simt practic de neegalat si se dovedesc a fi persoane foarte muncitoare.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc