Setari Cookie-uri

Confesiunile zodiei Scorpion

Afla destainuirile unui nativ in Scorpion.

Greu cu ei, greu fara ei. Asa pot fi rezumati nativii acestei zodii, fie ca e vorba de domni, fie ca e vorba de doamne. Daca si-ar propune acest lucru, Scorpionii ar putea domina lumea dar s-ar putea sa ajunga la concluzia ca nu merita efortul. In aparenta, sunt sociabili, prietenosi si deschisi insa adevaraul este ca oamenii in care Scorpionii au incredere pot fi numarati pe degetele de la o mana.

Nu se incurca de etichete si spun lucrurilor pe nume, motiv pentru care uneori pot fi prezente destul de incomode. In acelasi timp, daca interesele lor cer acest lucru, pot fi foarte diplomati si au darul de a impacheta frumos un adevar neplacut.

Au o inteligenta nativa peste medie si sunt atrasi de oamenii care au minti bogate, motiv pentru care latura intelectuala este extrem de importanta pentru ei. Desigur, pot avea parteneri de ocazie si aventuri cu persoane mai sarmane cu duhul insa intr-o relatie, compatibilitatea intelectuala poate fi mai importanta decat cea emotionala.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Mai 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc