Setari Cookie-uri

Confesiunile zodiei Capricorn

Afla destainuirile unui nativ in Capricorn

Nativii in Capricorn sunt daruiti cu numeroase calitati insa pot fi persoane destul de dificile. Sunt oameni seriosi, de cuvant, pe care te poti baza in orice imprejurare. Au o inteligenta peste medie si muncesc pana la epuizare atunci cand cred cu adevarat intr-un proiect. In acelasi timp, Capricornii pot fi oameni foarte rigizi si incapatanati. Desi acest lucru nu se vede cu ochiul liber, sunt oameni foarte sensibili.

Tocmai din acest motiv, ei si-au construit ziduri inalte de aparare deghizate in distanta emotionala si lipsa de incredere. Tot din aceasta cauza, ei isi deschid foarte greu inimile iar dragostea lor este cu atat mai pretioasa. Nu au foarte multi prieteni insa cei cativa din apropierea lor sunt oameni pe care stiu ca se pot baza in orice imprejurare. In dragoste sunt stabili si prefera relatiile serioase insa acest lucru nu inseamna ca nu au si cateva aventuri de-a lungul vietii, mai degraba de dragul experientei decat pentru orice altceva.

Citește și:


Confesiunile unui barbat Capricorn

Cariera este foarte importanta pentru noi. Atat barbatii, cat si femeile Capricorn sunt oameni dedicati muncii lor si de multe ori ni se intampla, involuntar, sa o punem pe primul plan. Acest lucru ne produce neplaceri de multe ori in viata personala. Tocmai de aceea, in dragoste, chiar si in prietenie, cautam oameni care sa inteleaga acest lucru si sa nu il ia ca pe un afront.

Vizionare placuta


Kudika
20 Mai 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc