Setari Cookie-uri

Astrologie: Top 5 zodii de iubite perfecte

Descopera daca te afli printre cele 5 zodii de iubite perfecte!

Fiecare femeie isi doreste sa suceasca mintile unui barbat. Insa nu toate sunt iubite perfecte. Daca zodia voastra a intrat in acest top 5 va puteti considera norocoase, daca nu, puteti citi in continuare articolul pentru a fura trucuri de la fruntasele acestui clasament.

iubita perfecta

Foto: Inara Prusakova, Shutterstock

5 zodii de iubite perfecte

Taur

Pentru ca apartin unui semn de Pamant pentru cele nascute in zodia Taur placerea este totul. Cu adevarat senzuale, femeile Taur adora sa fie rasfatate cu lucruri care arata, miros si se simt minunat si se lasa usor seduse cu o cina la lumina lumanarilor, vin si muzica lenta. Planeta dominanta este Venus, care in mitologia romana era zeita dragostei, asadar un aspect foarte important pentru acestea este apropierea emotionala si chiar in timpul actului sexual acestea apreciaza mai mult legatura intima creasta decat simpla actiune. Un alt aspect foarte important este sentimentul de siguranta pe care il transmite partenerul, deoarece doar romantismul nu poate face relatia sa mearga la infinit si aceste native petuiesc foarte mult partea practica a vietii.

Femeile Taur se dedica trup si suflet partenerului si nu suporta infidelitatea. Pentru ca sunt monogame, ele asteapta acelasi lucru de la cei care le stau alaturi pentru ca nu sta in firea zodiei sa imparta cu altcineva lucrurile la care tin. Aceste femei sunt de obicei calme si realiste, dar cand intra intr-o polemica isi arata coarnele si isi sustine ideile cu inversunare, chiar daca stiu ca uneori se pot insela.

Citește și:

Pentru aceasta zodie punctul culminnat al unei relatii este mereu casnicia. Sa aiba o casa mare, o familie numeroasa si in acelasi timp o viata sociala activa cu prieteni care sa ii treaca pragul este cel mai important.

Leu

Unul dintre cele mai impresionante semne ale zodiacului este Leul, care intr-o relatie cauta caldura sufleteasca si atentie. Sa fie in centrul atentiei este ceea ce iubeste cel mai mult o femeie Leu, deoarece semnul este influentata de Soare, care sta in centrul Sistemului Solar. Pe aceasta o impresioneaza o cina romantica intr-un restaurant renumit cu o servire perfecta.

Una dintre calitatile principale ale femeii Leu este personalitatea speciala pe care o are si pe care o completeaza cu o garderoba stilata, plina de culoare. Intrucat ii place sa traiasca in lux pretuieste tot ce inseamna bijuterie, uneori ii place sa fie extravaganta si cu siguranta o va impresiona un restaurant scump, niste locuri bune la un concert si bacsisurile mari lasate de partener. Mana in mana cu aceasta personalitate extravaganta merge sufletul mare, plin de generozitate. Pentru ea dragostea nu inseamna numai sa isi gaseasca cel mai bun prieten ci si sa fie pusa pasiune in fiecare lucru facut in doi. Astfel se poate naste familia mult dorita, dar nu atat de mult copiii cat oamenii dragi care sa le umple tot timpul. Asadar nativele acestei zodii sunt romantice incurabile si plang mult la evenimentele in familie, dar prefera oricum sa rapeasca toate privirile. Din acest motiv uneori este posibil sa aiba reactii intarziate la problemele celor din jur. Intr-o relatie reusita fiecare partener este atent la nevoile celuilalt si chiar daca o Leoaica se va implica mai greu si va spune greu pe nume sentimentelor, odata ce isi va da seama ce simte cu adevarat va striga in gura mare si va pune mare pret pe incredere reciproca si fidelitate. Cu toate acestea femeia Leu poate fi nesigura pe relatie si aportul sau la aceasta, drept pentru care are nevoie constanta de incurajari si aprecieri.

Citește și:

Fecioara

Aspiratia catre perfectiune face ca personalitatea Fecioarei sa fie foarte dinamica. Daca vor a avea ceva de facut, persoanele nascute in aceasta zodie, vor atribui tot timpul activitatii respective si o vor duce intotdeauna la indeplinire, iar daca stiu ca trebuie sa iasa in oras look-ul lor va fi impecabil. Alaturi de perfectionism sta si meticulozitatea acestora. Fecioarele lamuresc lucrurile de la bun inceput si intra in detalii mai ales la inceputul relatiilor in care se implica, cand le place sa isi studieze perechiile din cap pana in picioare. Sunt romantice cand vor sa fie, dar au simt practic si nu se lasa conduse de sentimente. Pe de alta parte ele vor investi extrem de mult timp si bani pentru a lua cadoul potrivit fiecarei persoane in parte, asta pe langa cina pregatita in casa. In schimb, una dintre calitatile acestei zodii este ca sunt dispuse introdeauna sa ii ajute pe cei nevoiasi, datorita faptului ca este dominata de planeta Mercur, care reprezinta si mesagerul binelui.

In ciuda denumirii acestei zodii femeile nu sunt nici pudice nici frigide. Chiar daca romantismul nu este ceea ce isi doresc, ele vor sa se apropie din toate punctele de vedere de partener. In acest demers uita cateodata ca trebuie sa se mai distreze din cand in cand si devin usor obsedate de idee.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc