Setari Cookie-uri

Astrologie: Top 5 zodii cu noroc la bani in luna iunie

Afla daca zodia ta se numara printre cele cu noroc la bani in luna iunie 2016!

Este destul de evident faptul ca cei mai multi dintre oameni nu stiu sa negocieze, in ciuda faptului ca aproape orice poate fi negociat. Cel mai bun exemplu in acest caz este salariul. Asa-i ca daca ati fi avut inspiratia de moment de a negocia propriul salariu la angajare viata voastra ar fi fost acum mult mai usoara? Intarzieri in plata facturilor? Fara bani in portofel pentru a umple rezervorul masinii cu care trebuie sa ajungeti la birou? Urmatoarele 5 zodii vor fi ferite in iunie de aceste probleme. Vedeti daca va numarati printre ele!

Horoscop iunie 2016: 5 zodii cu noroc la bani

zodii cu noroc la bani in luna iunie Foto: Masson, Shutterstock

Leu: afacerile vor merge foarte bine, dar si activitatile creative

Iunie 2016 este o luna excelenta pentru ca Leii sa faca activitati de grup sau sa lucreze intr-o organizatie, fundatie, partid politic sau club. Au succes cu aparitiile publice si in a conduce grupuri mari de oameni care au un interes comun, deci pot presta bine ca ghizi turistici si traineri, pentru ca oricum sunt activitati banoase. Vor beneficia astfel, mai ales in prima parte a lunii, de popularitate crescanda si ajutor din partea prietenilor apropiati si a colegilor de munca, ceea ce le va creste substantial veniturile. Pe de alta parte, daca profita prea mult de bunatatea oamenilor este posibil ca planurile lor sa fie date peste cap. De aceea trebuie sa se concentreze mai mult pe nevoile celor din jur si mai putin pe dorintele proprii. In a doua perioada a lunii afacerile imobiliare vor merge foarte bine, dar se se pot dedica cu usurinta si activitatilor creative pentru a isi inmulti banii de buzunar.

Citește și:

Fecioara: noi porti de acces catre succes si noi perspective

Cu Jupiter in Fecioara, nativii acestei zodii pot sta linistiti. Aceasta planeta deschide noi porti de acces catre succes si ofera noi perspective, face in asa fel incat abilitatile de organizare si leadeship sa aduca numai beneficii banesti. Activitati de bun augur pentru acesta zodie sunt cele din educatie, cultura, spiritualitate, sport, justitie si legislatie, afaceri, import-export, turism iar ca locuri de munca functioneaza cele din multinationale, in afara granitelor sau de la distanta. Reusita va fi cu atat mai mare cu cat Soarele transmite putere si autoritate pana pe 20 iunie, Venus imbunatateste relatiile cu oameni importanti pana pe 17 si de la jumatatea lunii Mercur inmulteste ideile bune de afaceri si face mai eficienta comunicarea. Toate aceste activitati dunt aducatoare de bani cu usurinta.

Citește și:

Sagetator: vor avea parte de profit, satisfactie si o marire de salariu

Jupiter va continua sa influenteze in bine evolutia la munca a Sagetatorilor, ceea ce va veni si cu o marire de salariu, dupa succesul rasunator al unor evenimente mari si diverse alte proiecte cu parteneri importanti. In luna iunie acestia vor putea incheia mai multe noi parteneriate de viitor, vor incheia cu usurinta contracte mari si munca in echipa le va aduce profit si satisfactie. Din punct de vedere financiar, prima parte a lunii va fi mai favorabila, dar nici in continuare nu vor avea de sa se planga. Lucurile vor merge bine mai ales daca Sagetatorii vor fi seriosi in munca pe care o depun si vor fi calmi in tot ceea ce fac. Batalia dintre propriile nevoi personale si cele profesionale este posibil sa ii stoarca de timp si energie, insa toata luna sta sub semnul echilibrului si al pacii interioare.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Iunie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc