Setari Cookie-uri

Horoscopul destinului: Cumpana zodiei tale

Afla care sunt incercarile la care te supune soarta in functie de semnul zodiacal.

Putina lume se simte confortabil pusa fata in fata cu cele mai mari frici. Multi nu stiu cum sa reactioneze in anumite situatii mai delicate, ar putea incerca sa nege ceea ce li se intampla, sa ignore cu desavarsire, sa tina secret anumite lucruri atat fata de persoanele din jur cat si fata de ei insisi, dar asta nu va face probleme sa dispara. Semnele zodiacale ne determina anumite trasaturi de caracter si ne influenteaza personalitatea, dar si cele mai adanci frici sau ne da pietrele noastre de moara.

cumpana zodiei tale Foto: viat khorzhevska, Shutterstock

Berbec

Zodia Berbec este prima din zodiac si asta ii defineste pe cei nascuti intre 21 martie si 19 aprilie. Ei se considera cei dintai in toate, conducatorii tuturor, cred ca se pricep cel mai bine la orice. Daca asa este ramane totusi sub semnul intrebarii, pentru ca pe cat de mult le place sa inceapa lucrurile pe atat de putin le place sa le si continue. Daca aveti nevoie de cineva care sa initializeze un proiect, sa dea impulsul necesar echipei un Berbec este omul pe care-l cautati pentru ca isi va pune in evidenta calitatile de leader, dar atunci cand se va plictisi trebuie sa aveti pe cineva care sa continue treaba, deoarece isi va arata incapatanarea daca nu va mai vrea si va va contrazice in orice. Deci chiar daca proiectul va fi unul de succes din pacate Berbecii nu vor fi de fata pentru a vedea rezultatele muncii lor si putem spune ca aceasta este cea mai mare cumpana a lor, sa-si duca la bun sfarsit treaba.

Citește și:

Taur

Taurii se bazeaza foarte mult pe simtul tactil, le place o seara de amor plina de tandrete cu multe atingeri delicate la fel de mult cum adora confortul, luxul si sa fie inconjurati de lucruri placute, moi, fine alaturi de care sa poata manca o masa buna si sa poata bea un vin vechi. Taurii sunt de fapt printe persoanele cu cel mai mare simt practic si urasc sa fie inutili. Daca ii trimiteti la varsta pensionarii intr-o excursie binemeritata pe o insula pustie in care ar trebui sa stea doar sa se relaxeze la soare e ca si cand i-ati jigni. Sa stea degeaba este o provocare prea mare pentru ei, care trebuie sa aiba mereu cate ceva de facut, altfel se simt inutili. Astfel ca provocarea lor suprema este sa se relaxeze.

Gemeni

Situatia cea mai delicata in care puteti pune un Geaman este sa il izolati de restul lumii. Acestei zodii ii place sa vorbeasca, reprezentantii ei ar povesti oricui oriunde orice doar de dragul de a-si auzi vocea, putem spune ca sunt usor narcisisti. Din aceasta cauza au si imaginatia mai dezvoltata, inventeaza uneori povesti atata e bine incat ajung sa le si creada, ar putea face cariera din a scrie romane fantasy. Macar puteti fi sigure ca alaturi de un nativ al acestei zodii nu va veti plictisi niciodata. Sunt persoane flexibile, usor adaptabile, ce se incadreaza in orice peisaj si au multi prieteni cu care sa indruge baliverne.

Citește și:

Rac

Cei nascuti in aceasta zodie sunt foarte legati de originile lor si isi iubesc familia la nebunie. Au un instinct matern dezvoltat si le place sa-i protejeze pe cei dragi. Asadar, daca le ameninti familia sau pui in vreun fel in pericol integritatea caminului lor nu vor stii ce sa faca mai repede. Isi doresc sa aiba o familie cat mai mare, in care toti membrii sa se inteleaga bine si daca acest lucru nu se intampla le va fi foarte greu sa treaca peste. Au de asemenea tendinta de a fi patriotici si orice poveste din istoria tarii lor spusa la o masa imbelsugata o vor retine cu usurinta, pentru a o transmite mai departe generatiilor viitoare. Daca isi vor simti amenintate valorile se vor retrage rapid in cochilia lor si le va trebui ceva timp sa se exteriorizeze din nou.

Leu

Este greu sa nu observi un Leu intrucat le place sa fie in centrul atentiei tot timpul. Sa-i impresioneze pe cei din jur este obiectivul lor numarul 1, lucru destul de usor de facut datorita faptului ca sunt inzestrati cu o putere de atractie destul de mare. Au o ambitie crescuta si daca isi propun sa realizeze ceva de obicei o fac. Faptul ca sunt foarte creativi ii ajuta sa atraga atentia asupra lor si sa se distreze alaturi de prieteni. Cea mai mare provocare pentru Lei o reprezinta sa fie niste anonimi. A-i baga la inaintare cand vine vorba despre ceva ceva dificil de infaptuit este o idee minunata si vor accepta cu incantare provocarea, dar daca ceea ce isi propun nu le iese vor fi foarte dezamagiti si daca nu isi ating potentialul maxim de leaderi inascuti vor fi pusi in incurcatura.

Citește și:

Fecioara

Cumpana Fecioarelor o reprezinta imperfectiunea. Adica nu pot trece peste lucrurile care nu sunt intocmai cu viziunea lor, vor sa fie totul foarte precis, exact pus la punct. Se simt nelalocul lor daca cineva cu care lucreaza nu isi da toata silinta si nu pot intelege instructiunile care nu sunt puse bine la punct. Iubesc asadar sa ii ajute pe altii, lucru care le face sa se simta mai puternice, mai importante decat sunt in realitate si le face foarte fericite. Cu toate acestea sunt modeste si le place sa faca treburile asa cum trebuie din prima, pentru a nu pierde timp inutil. Mintea lor lucreaza tot timpul la cate ceva datorita firii lor active si incearca sa inteleaga tot ce se intampla in jur, daca este posibil fara a cere explicatii suplimentare si pentru asta se antreneaza gasindu-si noi hobby-uri pe care sa le practice pana ajung la perfectiune apoi sa le abandoneze.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Iunie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc