Setari Cookie-uri

Harta astrala a iubirii: Compatibilitatea in dragoste a zodiei Leu

Afla cum se potrivesc Leii cu celelalte zodii

Nativii in Leu sunt oameni cu adevarat speciali. Au sufletele pline de pasiune, minti foarte ascutite si sunt nascuti pentru a straluci, cu atat mai mult cu cat patronul lor cosmic este soarele. Pot fi oameni suprinzator de spirituali, daca ai rabdare si disponibilitatea emotionala de a cauta in spatele vanitatii pe care o arata destul de des. Nu este neaparat un mecanism de aparare in cazul lor, ci mai degraba un filtru cu ajutorul caruia aleg oamenii de care doresc sa se apropie.

Au inimi de aur si sunt foarte orgoliosi insa neajunsul lor este acela ca atunci cand iubesc, se simt foarte comod in relatia respectiva si au incredere in partenerii lor, ii iau pe acestia ca fiind garantati si nu mai depun eforturi pentru a imbunatati relatia.

Acest lucru nu inseamna ca se plafoneaza ci ca au ajuns in acel punct al relatiei in care simt ca pot fi 100% naturali. In teorie, nu suna rau insa in viata de zi cu zi, aceasta atitudine a lor se poate traduce printr-o lipsa de interes pe care o arata partenerilor, in ciuda sentimentelor calde pe care le nutresc pentru acestia.

Citește și:

Pana cand isi intalnesc sufletele pereche, vor avea numeroase relatii si aventuri presarate uneori de infidelitate, obicei care dispare atunci cand iubesc.

Vizionare placuta


Kudika
17 Iunie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc