Setari Cookie-uri

Harta astrala a iubirii: Compatibilitatea in dragoste a zodiei Fecioara

Afla cum se potrivesc Fecioarele cu celelalte zodii.

Fecioarele sunt ceea ce in popor se numesc oameni dintr-o bucata. Nu pierd niciodata timpul, spun mereu ce gandesc si nu traiesc niciun moment cu gandul la trecut. Pentru acesti nativi exista o singura directie, respectiv mereu inainte. In exterior poarta masti de oameni distanti si reci insa adevarul este ca Fecioarele sunt persoane destul de timide si care tin foarte mult la intimitatea lor. Cu siguranta insa se poate spune despre persoanele nascute in aceasta zodie ca sunt oameni temperati. Tot ce fac, fac cu masura, cu judecata si cu demnitate.

Poate ca nu ies in evidenta prin stilul vestimentar sau prin tonul vocii insa cu siguranta se fac remarcati prin spiritul justitiar, prin simplitate eleganta si prin caracterele demne. Cuvantul care defineste Fecioarele este organizarea. Acesti nativi sunt stapani ai propriilor destine si stiu exact care este scopul final la traseului lor.

Citește și:

In dragoste sunt statornici si prefera sa paraseasca decat sa fie infideli. In acelasi timp, sunt foarte practici si surprinzator de rational inclusiv in dragoste, motive pentru care ar putea depasi peste infidelitatea unui partener, cu conditia ca aceasta sa fie intamplatoare si nu un obicei.

Sufletele pereche ale zodiei Fecioara

Compatibilitate Fecioara - Taur

Putini nativi se bucura de un grad atat de ridicat de compatibilitate ca Taurii si Fecioarele. Ambii nativi au un simt dezvoltat al realitatii si traiesc intotdeauna cu picioarele bine infipte in pamant. Acest lucru nu inseamna ca relatia lor este lipsita de tandrete si este caracterizata doar de declaratii oficiale transante. Fecioarele vor fi foarte protectoare cu Taurii visatori iar acestia de pe urma vor aduce in vietile lor mult romantism si o doza de imaginatie.

Citește și:

Compatibilitate Fecioara – Capricorn

Daca privesti de la distanta un cuplu format din Fecioara si Capricorn, il vei putea compara cu usurinta cu un mecanism foarte bine pus la punct. Pana si miscarile, gesturile si expresiile lor sunt complementare. Se inteleg de multe ori din priviri si par a comunica telepatic iar acest lucru le poate fi foarte folositor pentru ca pot exista mici probleme de comunicare. Cu toate acestea, Fecioarele ii vor surprinde in permanenta pe Capricorni cu statornicia sentimentelor iar Capricornii isi vor arata latura pasionala fara inhibitii alaturi de partenerii in Fecioara.

Vizionare placuta


Kudika
24 Iunie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc