Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul lunii iulie pentru toate zodiile

Afla ce ti-au pregatiti astrele in luna lui Cuptor!

Luna iulie este cea mai calduroasa dintre toate. Lumea din toate colturile cauta refugiu la mare, la plaja, la piscina si alte asemenea locatii. Cele doua semne zodiacale asociate cu aceasta luna sunt Racul si Leul. Cei nascuti intre 1-22 iulie sunt Raci emotivi si retrasi iar persoanele nascute de la 23 iulie pana pe 31 sunt leaderi inascuti, Lei cu dorinta de a fi mereu in prim plan.

Horoscop luna iulie 2016 pentru fiecare zodie

horoscop iulie 2016 Foto: Inara Prusakova, Shutterstock

Horoscop iulie Berbec: o luna excelenta in care optimismul va prinde putere

Luna iulie va fi una buna pentru Berbeci chiar excelenta in a doua parte. Este potrivita pentru activitati fizice intense, in scopuri recreative sau calatorii culturale. Toate vor avea un efect relaxant si vor tempera tendinta de agitatie, introspectie si rastalmacirea vorbelor, tendinte date de catre Marte. Dar in a doua parte a lunii optimismul va prinde putere. Asadar acestia ar trebui sa traiasca clipa si sa nu-si complice aiurea viata gandindu-se deja la ce-i mai rau.

Citește și:

Horoscop Taur iulie: nu se intrevede nimic rau, din contra

Taurii se vor descurca destul de bine in luna iulie, pentru ei nu se intrevede nimic rau si chiar daca vor aparea mici piedici acestea vor fi trecatoare, cauzate cel mai probabil de neatentia nativilor si tendinta lor de a exagera lucrurile. A doua parte a lunii va intensifica firea sedentara deci n-ar strica ca acestia sa faca un efort pentru a fi mai activi, de preferat in natura.

Horoscop iulie Gemeni: o luna plina de activitati

Pentru Gemeni iulie va fi o luna plina de acivitati. S-ar putea incheia cu un control medical general care sa rezolve mici suparari mai vechi ce tin de stomatologie si cu imunatatirea igienei personale si a stilului de viata in general. Pe de alta parte, acestia ar trebui sa fie atenti, deoarece exista riscul de accidentari manifestate prin julituri, rani externe sau dureri interne. Ei trebuie sa comunice cu cei din jur, sa fie activi, sa iasa in lume pentru a cunoaste persoane noi si a descoperi locuri inedite.

Citește și:

Horoscop iulie Rac: optimism si multa energie

In iulie Racii vor fi in forma maxima, vor emana energie prin toti porii si vor fi foarte optimisti. Se vor implica in orice activitate care poate aduce macar un gram de fericire cuiva astfel marindu-si echipa de prieteni cu care pot face brainstorming pentru proiecte viitoare. Ar fi bine totusi daca si-ar trata bolile cronice de care sufera, mai ales daca tin de oase, piele, par sau unghii, pentru ca acestea ce si vad cel mai bine.

Horoscop iulie Leu: este necesara mai multa odihna

In prima parte a lunii este posibil sa intimpine anumite neajunsuri. Desi nu este nimic grav, vor avea nevoie de odihna mai multa din cauza imunitatii slabite. Dupa ce se vor odihni suficient Leii isi vor recapata tonusul si vor avea din nou stralucirea lor specifica. Cel mai bine ar fi sa rezolve si conflictele de familie in acest timp pentru a se putea ocupa linistiti de reparatiile din casa si ce mai trebuie facut.

Citește și:

Horoscop Fecioara iulie: luna va incepe in forta

Fecioarele vor incepe luna in forta dar cheful de viata le va scadea treptat. Acest lucru se va intampla deoarece isi vor risipi energia pe lucruri marunte si vor ajunge sa se simta epuizate. Ca la sfarsitul lunii sa trebuiasca chiar sa isi ia concediu pentru a se reface, altfel va fi dificil sa se mai inteleaga cineva cu ele. Pentru ca lucrurile sa fie mai usoare ar putea sa apeleze la abilitatile lor de persuasiune si manipulare in speranta ca ceilalti vor face treaba in locul lor.

Vizionare placuta


Kudika
29 Iunie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc