Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul dragostei pentru luna iulie 2016

Descopera ce suprize ti-au pregatit astrele pe plan amoros in luna iulie!

In iulie dragostea pluteste in aer si fluturii zboara in stomac. Astrele comploteaza pentru ca focul pasiunii sa nu se stinga si pentru ca sexul sa fie mai fierbinte decat oricand, in acord cu vremea de afara. Cine vrea sa se racoreasca este simplu, trebuie doar sa-si lase frau liber imaginatiei si sa se bucure din plin de viata.

Horoscopul dragostei in luna iulie 2016

horoscop dragoste iulie 2016 Foto: Creativa Images, Shutterstock

Horoscop dragoste Berbec iulie 2016

Dupa ce timp de o luna s-au simtit mai degraba singuri si detasati emotional de oricine si orice, sexualitatea acestor nativi o va lua razna in aceasta luna si vor avea dorinte pe care nu le-au incercat pana acum. Va trebui sa exploreze lucrurile in profunzime, pentru a se lamuri de unde vine aceasta curiozitate nou aparuta, care se va intensifica si mai mult dupa data de 12, cand Venus, planeta iubirii, va intra in casa dragostei si a placerii din Berbec. Exista totusi riscul ca unele persoane sa incerce sa epateze doar pentru a masca anumite stari si a nu fi nevoite sa se confrunte cu unele probleme. Asadar luna iulie va face ca Berbecii sa-si exploreze senzualitatea, pasiunea si sa aiba mai multe aventuri.

Citește și:

Horoscop dragoste iulie 2016 Taur

In iulie Taurii isi vor rezolva anumite complicatii amoroase si se vor clarifica asupra propriilor sentimente. Acest lucru se va intampla datorita trecerii lui Marte, care predispune la sinceritate pana in panzele albe, dar asteptarile acestor nativi de la luna iulie trebuie sa fie totusi mediocre. S-a putea sa faca o schimbare majora in viata lor si sa se decida asupra unei situatii a carei rezolvare o amanau de mult, lucru ce poate destabiliza relatia de cuplu. Drept pentru care, Taurii trebuie sa faca un efort si sa se concentreze mai mult pe nevoile partenerului, care daca totusi nu le va putea intelege manifestarile inseamna ca nu este persoana potrivita. Cel mai bine ar fi ca cei doi sa petreaca impreuna mai mult timp in natura, pentru ca de exemplu, facand sport impreuna isi vor tonifia musculatura, se vor distra (daca unul dintre ei nu este prea competitiv) si in plus vor petrece timp impreuna, ce poate fi mai placut?!

Citește și:

Horoscop dragoste iulie 2016 Gemeni

Lucrurile raman complicate, dar mai bune totusi decat in ultima perioada, datorita firii impaciuitoare si dorintei de a avea o viata linistita si fericita. Perioada nefasta din viata Gemenilor se datoreaza lui Saturn, care stationeaza in casa relatiilor sale si da o tenta de plictiseala, frustrare in timp ce limiteaza optiunile. Nativii acestei zodii vor cere de la partener tandrete si daca acestia nu vor raspunde corespunzator se vor retrage suparati in sine. Sunt favorizati doar aceia care au o relatie cu cineva mai in varsta sau mai tanar, cum ar fi un Capricorn. Cei nascuti in zodia Gemeni se vor implica foarte mult in relatia pe care o au sau vor sa o aiba si daca nu li se va raspunde cu aceeasi masura se vor simti tradati si o vor lua personal. Dar daca vor comunica cu partenerul in timpul unei excursii binemeritate in doi, Gemenii se pot simti impliniti emotional dupa data de 12 iulie, cand planetele se vor alinia in favoarea lor.

Citește și:

Horoscop dragoste Rac iulie 2016

Racii vor fi foarte senzuali in luna iulie, datorita lui Marte, planeta energiei sexuale si a pasiunii, care se afla in casa dragostei si a erotismului facandu-i pe acestia sa fie foarte decisi, expliciti si eficienti. In plus, pana pe data de 12 si planeta iubirii, Venus, va fi tot in aceasta zodie. Intreaga luna sta asadar sub semnul dorintei fizice, care de altfel le ghideaza Racilor toate actiunile, in prima parte a lunii acestea fiind indreptate mai mult catre seductie si romantism. Aceasta atitudine le poate aduce nativilor sufletul pereche cu care sa se inteleaga de minune si alaturi de care sa fie foarte fericiti. Cei care deja sunt implicati intr-o relatie este posibil sa se certe cu partenerul pe tema banilor, insa acest subiect doar mascheaza ceva mai important. Drept pentru care cei doi trebuie sa fie foarte sinceri cu ei insisi si cu partenerul, pentru ca o relatie reusita se bazeaza pe comunicare si incredere.

Citește și:

Horoscop dragoste Leu iulie 2016

Daca prima parte a lunii va fi dezamagitoare a doua va fi pe atat de buna incat Venus, planeta iubirii si armoniei va intra in Leu. Aceasta aduce cu sine optimism, putere de seductie si circumstante favorabile pentru relatii reusite. Iulie va fi o luna excelenta pentru marturisirea sentimentelor de dragoste. Va fi benefica psihicului daca timpul liber va fi petrecut in doi, in caldura sufleteasca emanata doar de cineva intalnit in cautari, cineva care va aparea cu siguranta si va vrea sa se relaxeze descoperind noi intelesuri ale vietii in doi. Cei care se afla deja intr-o relatie stabila vor avea parte numai de evenimente fericite iar cei in cautarea dragostei o vor gasi. Asadar cel mai bine pentru Lei ar fi sa traiasca la maximum fiecare clipa, pentru a-si putea construi amintiri durabile, fie ca acestea sunt facute alaturi de cineva, fie ca spiritul salbatic va iesi in sfarsit la iveala, pentru ca posibilitati vor fi de ambele parti.

Citește și:

Horoscop dragoste iulie 2016 Fecioara

Jupiter, conducatorul casei relatilor la Fecioara se afla inca in aceasta zodie pana in septembrie, ceea ce face ca cel mai important lucru sa fie cuplul pe care il formeaza acesti nativi. Deci va reveni in prin plan comunicarea dintre parteneri si concentrarea pe scopurile comune ale celor doi. Jupiter ar putea scoate in evidenta anumite oportunitati, dar ar putea si sa creeze asteptari prea mari daca cineva isi urmareste orbeste visele. Fecioarele au nevoie de mai multa stimulare intelectuala si vor dori toata atentia partenerului, pe care sa nu o imparta cu telefonul, calculatorul, ipod-ul sau kindle-ul. Iulie va fi o luna promitatoare, cu Venus intr-o pozitie favorabila, aducatoare de noroc si ocazii de a socializa prin participari la evenimente importante unde prietenii sa joace rol de Cupidon. Iar in ultima parte a lunii aventurierii vor avea parte de suficiente cuceriri.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Iulie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc