Setari Cookie-uri

Harta astrala a iubirii: Compatibilitatea in dragoste a zodiei Balanta

Afla cum se potrivesc Balantele cu celelalte zodii.

Nativii in Balanta sunt greu de definit in ceea ce priveste compatibilitatea in dragoste pentru ca sunt persoane cu suflete sensibile, usor de iubit si care se indragostesc la fel de usor. Cei nascuti in aceasta zodie se numara printre acei oameni binecuvantati cu mult farmec personal, cu blandete si cu inteligenta pe care le folosesc in asemenea maniera incat pare imposibil sa isi faca dusmani. In cel mai rau caz, Balantele pot fi absolut indiferente insa cu siguranta nu poti sa urasti o persoana nascuta in aceasta zodie. Femeile Balanta sunt foarte delicate, foarte frumoase si foarte elegante in timp ce barbatii nascuti in acest semn dau dovada de gentilete sufleteasca, de corectitudine si de loialitate. Totusi, trebuie mentionat faptul ca se enerveaza uneori surprinzator de usor, din cauze pe care nu le exteriorizeaza si inventeaza tot soiul de scuze pentru a-si ascunde frustrarile.

Citește și:

Sufletele pereche ale zodiei Balanta

Compatibilitate Balanta-Gemeni

Poate parea surprinzatoare compatibilitatea in dragoste intre acesti doi nativi insa cu siguranta, in cuvinte simple, Balantele vor sti cum sa le puna capac Gemenilor zburdalnici. Acestia din urma vor fi absolut fermecati de puterea nelimitata a Balantelor de a iubi si de numeroasele dovezi de loalitate pe care le ofera inainte ca Gemenii sa le ceara. In acelasi timp, acestia aduc in vietile Balantelor stropul de neprevazut de care au nevoie.

Vizionare placuta


Kudika
1 Iulie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc