Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul Hawaian

Sub ce semn te-ai nascut in zodiacul hawaian si ce spune despre tine!

Cei mai multi stiu ca Insulele Hawaii sunt un set de insule frumoase, cu plaje frumoase, pentru care aceste insule sunt destinatia de vacanta preferata de turisti din toata lumea. Datorita izolarii si a specificului insulelor, localnicii au dezvoltat un sistem de credinte foarte interesant. Religia hawaiana isi are originile in Tahiti si la alti locuitori indigeni din Pacific care au debarcat in Hawai intre 500 si 1300 d. Hr (din Insulele Marchize, Samoa, Insula Pastelui etc). Din acest mix s-a nascut si horoscopul hawaian, bazat pe legendele tuturor celor care au colonzizat insulele.

Horoscopul Hawaian pentru toate zodiile

horoscop hawaian Foto: conrado, Shutterstock

Capricorn – Capra de mare

In timpul acestei zodii eruptiile vulcanice au format insulele Hawai si din strafundurile oceanului a aparut Koa, marea capra cu coada de paste si fara coarne. Din mila, zeul Lono i-a dat lui Koa doua coarne iar coada i s-a retras odata cu adaptarea la viata terestra. Persoanele nascute in aceasta perioada sunt ambitioase, cu mari sanse de reusita in orice isi propun.

Citește și:

Varsator – Castor

Kealo este castorul cautator de adevar. Aceasta este luna in care oceanele, lacurile si raurile au fost umplute cu apa din rai. Cei nascuti in aceasta zodie sunt duioase, open-minded si foarte sincere. Impartasesc cu mare placere celor din jur informatiile pe care le au. Le place sa invete foarte multe lucruri din domenii diverse si sa invete la randul lor pe altii.

Pesti – Doi

Mahimahi Kaulua sau Magnificul Mahimahi este un idealist sau filosof. Isi pune amprenta asupra lumii si nu lasa puterea sau banii sa il indeparteze de la visurile sale. Un mahimahi din simbol este indreptat catre munti („mauka”) in timp ce al doilea priveste marea („makai”). In Hawai directia vietii se da dupa mauka sau makai, pentru a vedea incotro se indreapta viitorul cuiva.

Berbec – Cruciatul

Nana este reprezentat de cruciatul inzestrat cu ambitia de a-si putea urmari visele indiferent de greutati. Mai este cunoscut si ca Aumakua (zeul familiei, ocrotitorul acesteia) la care apeleaza oricine pentru intelepciune. Nativii acestei zodii sunt buni la suflet si nu se sfiesc in a-si manifesta sentimentele.

Citește și:

Taur – Porc mistret

A-l vana pe Welo porcul mistret, constructorul si producatorul, era considerat un mare act de curaj. Oamenii nascuti in aceasta luna au asadar curaj, sunt integri si stabili din toate punctele de vedere. Au simtul umorului si sunt inimosi.

Gemeni – Gemenii Alii

Gemenii Alii au origini nobile, sunt artisti sau inventatori si mai sunt cunoscuti sub numele de Ikiiki. Acesti gemeni au luptat alaturi de Regele Kamehameha I pentru alipirea la regatul sau a Imparatiei Hawai. Persoanele Ikiiki sunt radicale si mereu ocupate cu cate ceva intrucat isi doresc numai lucruri valoroase.

Vizionare placuta


Kudika
11 Iulie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc