Setari Cookie-uri

Astrologie: Talismanul de dragoste al zodiei tale

Cei care folosesc aceste talismane vor detine puterile zodiilor de care apartin.

Pentru a avea efecte mai mari un utilizator poate extrage puterea semnului sau zodiacal sau o combinatie de energii. Asa cum sustin magicienii: imaginile, sigiliile si inelele plasate la locul potrivit in momentul potrivit pot face mari minuni.

Talismanul de dragoste al fiecarei zodii in parte

talisman Foto: Olga Osadchaya, Shutterstock

Berbec - Diamant

Berbecii trebuie sa isi tina talismanele aproape de mana stanga sau la gat, pentru a lua contact direct cu pielea si a transmite mai bine energia. Captand astfel puterea Diamantului isi indeplinesc menirea de a-i conduce pe ceilalti iar pana acolo reusesc sa isi faca treaba foarte bine in subordinea mentorului lor. Diamantul este cea mai pretioasa si prin urmare cea mai scumpa piatra. Lui ii sunt atribuite multe miracole de-a lungul timpului si forte mistice de neexplicat. Protejeaza impotriva ranilor fizice, dar si a celor sufletesti din dragoste, asta in cazul in care farmecele personale pentru atragerea celui iubit nu au functionat. Sub forma unui inel, a unei bratari sau a unui colier ofera curaj purtatorului care isi atinge tintele prin mijloace drepte.

Citește și:

Taur - Heptagrama

Pentru a spera la mai multa iubire care sa le lumineze calea spre fericire, Taurii au nevoie de o stea in sapte colturi. O heptagrama este o stea cu 7 colturi egal departate unul de celalalt, un poligon cu 7 puncte. Initial, aceasta a fost folosita de crestini pentru a simboliza cele 7 zile ale creatiei si a devenit rapid un simbol care protejeaza impotriva raului. Reprezinta perfectiunea si mai este cunoscuta si printre neopagani fiind folosita in diverse ritualuri sacre si vrajitorii. In ceea ce priveste altchimia steaua in 7 colturi simbolizeaza cele 7 planete care erau cunoscute in trecut. Oricum, in principiu orice tine de spiritul uman, cum ar fi dragostea, poate fi legat de acest simbol condus de catre Jupiter.

Gemeni - Nuca

In ciuda semnului lor Gemenii sunt extrem de independenti, nu se lasa doborati de nimeni si nimic, pentru ca au nevoie sa traiasca viata in felul lor. De aceea se pot identifica cu o nuca ce se desface in doua parti egale. Sunt duri la suprafata, dar odata trecut de acea carapace se ajunge la interiorul moale si bun, care reprezinta fertilitate si pentru unii un puternic accent de masculinitate. Desi de multe ori nuca intreaga este un simbol pentru ceva tare daca aceasta se sparge poate fi o cadere a cuiva. Insa o nuca sparta poate fi si un semn bun, poate insemna ca s-a trecut de prioada cea mai grea si omul s-a deschis, si-a lasat sufletul la indemana altcuiva, a gasit acea persoana care sa-l cucereasca pe de-a-ntregul.

Citește și:

Rac - Scoica

Talismanul de dragoste al zodiei Rac este o scoica, una alba, pura, ce poarta in ea o perla. Datorita exteriorului ei tare scoica protejeaza imaginea acestor nativi si perla dinauntru inseamna protejarea vietii asa cum dragostea protejeaza uneori impotriva marilor dezamagiri. In mitologia romana, Venus, zeita dragostei, se spune ca a fost nascuta din spuma marii. Tot astfel zeita hindusa Lakshimi a fost creata din bogatiile scoicilor si tot la hindusi cochilia tare reprezinta tresaririle inimii cand isi intalneste jumatatea si ii cheama alaturi pe tori cei care au inima plina de dragoste. In mod traditional scoicile sunt sunt considerate obiecte foarte frumoase, bune pentru mai multe lucruri decat doar pentru a auzi oceanul in ele si fiind asociate cu iubirea, longevitatea, pacea si fertilitatea.

Leu - Inima cu aripi

Daca vor sa isi gaseasca dragostea adevarata sau sa le mearga mai bine in relatie Leii trebuie sa apeleze la un talisman in forma de inima cu aripi. Acesta este unul dintre cele mai folosite simboluri pentru iubire si provine din Sufism, o parte mistica a Islamului, intemeiata in 1910, mai exact de la fondatorul acestei miscari Hazrat Inayat Khan. O inima simpla duce in general catre ideea de iubire de acum multe secole, poate fi afectiune pentru cineva anume sau pur si simplu dragoste in general, dar cea cu aripi simbolizeaza ascensiunea iar aripile in sine trebuie sa fie simetrice, ca sa duca la ideea de oglinda a sinelui. Acest minunat simbol aduce zambetul pe buzele oricui, fericire in viata celor care il venereaza, optimism si intarirea liberului arbitru intrucat este detinatorul sufletului.

Citește și:

Fecioara - Inima cu cheita

Inainte ca lacatul si cheia sa fie create oamenii trebuiau sa isi ascunda valorile in locuri mai nastrusnice cum ar fi: scorburi, pesteri, in spatele stancilor sau in gropi din pamant. Cea mai veche mentionare a unor chei de la un lacat este de acum peste 4000 de ani, desi unele izvoare atribuie aceste inventii grecilor antici. Eele au fost facute pentru a proteja bunurile cuiva ceea ce poate insemna mai multe lucruri. Cheile pot fi folosite pentru a porni masini, pentru a inchide pe cineva, pentru a proteja documente secrete sau pentru a opri strainii sa intre in casa cuiva. Asadar ceea ce protejeaza o cheie poate varia pentru fiecare iar valoarea ei poate fi diferita, pentru unii poate proteja aur, argint, bijuterii sau bani iar pentru altii cheita poate ocroti partenerul, copiii, familia, soarta, secretele, intimitatea. Inima cu cheita este o metafora ce se refera la iubirea dintre doua persoane, inima este de obicei partea feminina dintr-o relatie iar cheia este partea masculina dintr-un cuplu, dar poate fi si invers, in functie de rolurile pe care si le atribuie fiecare in realitate.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Iulie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc