Setari Cookie-uri

Astrologie: Top 5 zodii greu de parasit

Anumiti nativi ai zodiacului sunt mai greu de scos din vietile noastre!

In ciuda eforturilor voastre este momentul sa spuneti adio, pentru ca relatia pur si simplu nu mai merge. Chiar daca v-ati hotarat sa renuntati asta nu insemana ca si partenerul este pregatit sa fie din nou singur. Anumiti nativi ai zodiacului sunt mai greu de scos din vietile noastre din diferite motive, asa cum veti vedea.

5 zodii greu de parasit

zodii greu de parasit Foto: InnervisionArt, Shutterstock

Rac

A te desparti de un Rac se poate transforma intr-o adevarata tragedie. Mai mult decat orice alt semn zodiacal reprezentantii acestei zodii intampina greutati in a accepta ca relatia s-a incheiat si ca orice semn de apa pot deveni depresivi cand dragostea dispare din viata lor. Nu exista nici un mod usor de a te desparti de un Rac, dar puteti incerca sa nu ii surprindeti sau socati. Daca ati fost nefericita o vreme mai indelungata impartasiti aceasta informatie cu partenerul, fiti sincere. Pe Raci ii parasesti greu, pentru ca sunt emotivi si incep imediat sa planga, sunt oameni carora le place unitatea familiei si sa isi construiasca impreuna cu alesul inimii o casa. Cand vine vorba despre impartirea bunurilor comune isi insusesc mai multe lucruri decat ar fi normal, ceea ce este posibil sa va surprinda. Cand ii parasiti nu va asteptati sa plecati cu mai multe decat ati intrat in cuplu si in nici un caz nu le dati sperante ca va veti putea impaca vreodata.

Citește și:

Leu

Leii au puterea Soarelui de partea lor si dramatizeaza prea mult orice sfarsit. De ei este greu sa te desparti pentru ca sunt pe jumatate nemernici, iar pe cealalta jumatate extrem de seducatori. Daca va doriti o despartire amiabila nu v-ati gasit persoana cu care sa discutati tocmai acum. Daca nu vreti sa luati parte la o adevarata drama, ca si cand ar fi sfarsitul lumii, la o serie de acuzatii, certuri care sa se auda in tot cartierul si chiar injuraturi sau violente fizice este mai bine sa va luati toate lucrurile din casa (in cazul in care stati deja impreuna) si tot bagajul emotional atunci cand acestia nu sunt acasa, pentru ca Leii vor face scandal mare cand veti pleca. In cazul in care va doriti ca totul sa se termine rapid sa nu pasati cumva vina pe cel care v-a stat alaturi, nu incercati sa stati prea mult sa dati explicatii despre cine ce a gresit, pentru ca tot ceea ce veti reusi sa faceti este sa pierdeti timpul si oricum cea mai buna metoda de a o duce pana la capat cu acesti nativi este un pic de linguseala. Pe de alta parte recunoasteti ca ati avut o relatie frumoasa, chiar daca aceasta s-a terminat este posibil la un moment dat sa vreti sa va impacati asa ca fiti blande la despartire.

Citește și:

Scorpion

Scorpionii se pricep sa te intarate, dar niciodata nu te satisfac pe deplin. Cu siguranta daca ati ajuns in situatia in care sa va ganditi sa parasiti un iubit din aceasta zodie sunteti un pic agitate, pentru ca ati dat tot ce puteati acestei relatii si v-ati implicat trup si suflet. Ati ajuns pe noi culmi ale fericirii si totodata ati fost devastate cand l-ati vazut cu alta pe strada... este destul de traumatizant sa iti dai seama ca cel pe care il considerai iubirea vietii tale zboara acum din floare in floare, iar acest lucru este si mai greu de crezut cu cat iti trimitea mereu mesaje si iti aducea flori fara vreun motiv anume. Asadar, chiar daca relatia a fost sau nu dificila sfarsitul ei va fi cu siguranta. Scorpionul este un semn influentat de Pluto, planeta mortii si a sfarsitului si poate fi foarte nervos la o despartire. Asta se intampla si pentru ca reprezentantii acestei zodii au dificultati in a intelege monogamia si daca o inteleg tot gasesc ei motive pentru a da vina pe partener pentru problemele aparute, ceea ce va va face sa va ganditi de doua ori. Deci nu incercati sa-i convingeti prea mult, deoarcee nu veti usura lucrurile pentru nici unul dintre voi doi. Este cazul sa va ganditi la un plan pe picior de plecare, sa fiti sigure ca finantele sunt la locul lor si daca sunt acte semnate sa va asigurati ca aveti un avocat bun dinainte.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Iulie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc