Setari Cookie-uri

Horoscopul indragostitilor: Cum sa il seduci de la prima intalnire

Cum puteti cuceri fiecare semn zodiacal!

Exista un motiv bine intemeiat pentru care seductie este considerta o arta. Seductia inseamna mai mult decat doar a flirta, presupune contact vizual si atingeri si este despre a persuada pe cineva sa faca ceva ce probabil inainte ar fi refuzat. Daca nu sunteti o seducatoare naturala s-ar putea sa aveti nevoie de putin ajutor din partea astrelor daca ati pus ochii pe cineva. In acest caz de ce sa nu va lasati ajutate de horoscop cu niste trucuri despre cum puteti cuceri fiecare semn zodiacal.

prima intalnire Foto: baranq, Shutterstock

Berbec – Dezlantuiti-va cand vreti sa-l cuceriti

Cu Berbecii nu trebuie sa fiti timide, nu va ascundeti dupa deget si mai ales nu nu va ganditi ca nu trebuie sa actionati pentru ca ei nu ar fi interesati de persoana voastra. Lor le plac femeile indraznete, cu initiative si cu un plan bine stabilit, care stiu exact ceea ce vor. Daca veti avea si o metoda inedita de a-l invita cu ajutorul tehnologiei moderne va vor indragi din prima clipa.

Citește și:

Taur – Inarmati-va cu rabdare daca vreti sa-l aveti

Cu Taurii totul tine de alegerea momentul si a circumstantelor potrivite. Timp de calitate se poate petrece alaturi de ei la o cina romantica la cel mai bun restaurant din oras, daca va permiteti, care poate fi nu neaparat cel mai scump atata timp cat manacarea este excelenta si atmosfera primitoare si confortabila.

Gemeni – Aratati-va inteligenta si va fi al vostru

Precum o veverita dragalasa care aduna provizii pentru iarna acesti nativi aduna informatii despre partenerii lor pe care le pot folosi in discutii ulterioare. Asteptati-va sa vorbiti despre o varietate de subiecte cu ei, dar fiti pretatite sa stati linistite si sa-i ascultati sau doar sa-i sustineti cu prezenta voastra. Astfel voi veti deveni bateriile lor cand vor obosi si vor avea nevoie de un umar pe care sa se sprijine.

Citește și:

Rac – Folositi-va de metode traditionale de a-l cuceri

Racii iubesc tot ceea ce tine de familie si prieteni apropiati. Povestiti-le despre arborele vostru genealogic si ce lucruri deosebite din trecutul neamului vostru ati aflat si vor fi incantati sa va asculte. Asta in timp ce ii scoateti la un bar in care se serveste tarie alaturi de o mancare buna pe care sa o savurati amandoi respectand toate regulile de politete si vor considera ca sunteti niste persoane deosebite.

Leu – Gadilati-i orgoliul si va va iubi vesnic

Doua lucruri sunt certe despre nativul in Leu: nu este timid si are un orgoliu nemasurat. Permiteti-i acestuia sa fie in centrul atentiei fie ca sunteti doar voi doi fie ca sunteti intr-un grup de prieteni mai mare. Felicitati-i pentru toate lucrurile bune pe care le fac si laudati-i constant, pentru ca asa veti ajunge la inima lor si ii veti face sa faca orice pentru voi.

Citește și:

Fecioara – Aparentele conteaza

Reprezentantii acestei zodii va vor placea doar daca aveti grija de imaginea voastra, daca sunteti preocupate de ultimele tendinte in moda si aveti mereu un aspect curat. Sanatatea, aparentele si ordinea sunt aspecte foarte importnate pentru Fecioare. A-i ajuta pe altii si a trai modest conteaza de asemenea pentru ele. Nu va trebui sa iesiti la un restaurant foarte scump atata timp cat este unul curat care eventual face si ceva munca in folosul comunitatii.

Vizionare placuta


Kudika
18 Iulie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc