Setari Cookie-uri

Horoscopul sufletesc: Ce te face fericit in functie de zodie

Cum iti gasesti fericirea in functie de zodia ta!

Un mare filosof spunea ca poti zice despre un om daca a fost sau nu fericit abia dupa ce a murit. Probabil ca asa este, dar asta trebuie sa ne faca sa ne gandim doar la cum putem trai mai bine si mai frumos pentru ca atunci cand nu vom mai fi printre cei vii sa se poata spune despre noi cu zambetul pe buze ca am trait la maximum fiecare clipa, ca din punct de vedere sufletesc nu ne-a lipsit absolut nimic si ca pana la urma, cu bune si cu rele, am fost fericiti. Fiecare zodie reactioneaza in felul ei la stimulii externi si este bine sa vedem ce poate multumi un om, pentru a stii cum e mai bine sa ne purtam cu el sau chiar ce anume este necesar sa facem pentru a fi noi insine fericiti.

Cum sa fii fericit in functie de zodia ta

fericire in functie de zodie Foto: Sunny studio, Shutterstock

Berbec

Pentru Berbeci fericirea depinde doar de faptul ca reusesc sau nu sa isi tina in frau sentimentele si energia debordanta. Pe termen scurt se simt bine daca participa la diverse aventuri si isi urmeaza fiecare impuls, dar pe termen lung aceste experiente le aduc numai nefericire si realizeaza ca au pierdut timpul fara sa realizeze ceva notabil. Asadar, marea lor provocare este sa invete cum sa se abtina de la cheltuieli de moment inutile pentru a face economii si cum sa-si pastreze calmul in situatii dificile fara a simti ca fac un mare sacrificiu. Cel mai bine se descurca cand sunt inconjurati de oameni stabili emotional, pe care sa se poata baza si care ii provoaca la a da tot ce-i mai bun din ei si carora le fac fata chiar cu riscul de a strica prietenia lor. Pot merge foarte bine relatiile cu oameni care ii incurajeaza sa se exprime fara oprelisti si sa dea frau liber imaginatiei si energiei , intrucat asa vor invata cum sa se autocontroleze. Acestea sunt lucrurile care ii fac fericiti cu adevarat pe Berbeci, nu distractiile de moment.

Citește și:

Taur

Ceea ce le place cel mai mult Taurilor sunt mancarurile fine, prietenii minunati si o casa confortabila, amenajata dupa gustul lor. Dar adevarata fericire o gasesc insa in lucruri mai durabile, nu doar in aceste mici placeri. Daca muncesc mult si se implica cu adevarat in ceea ce fac rezultatele se vad imediat si asta ii implineste mai mult decat orice: sa faca ceva pentru ei, dar care sa produca efecte vizibile si pentru altii, deoarece nu suporta lenea si egoismul. Se descurca bine in viata daca isi gasesc cativa prieteni buni, care sa le sustina initiativele si sa ii aduca cu picioarele pe pamant atunci cand exagereaza. Acesti nativi urasc rutina, monotonia si pentru a nu se plictisi schimba mereu domeniul de activitate, ceea ce le creeaza o senzatie placuta de entuziasm.

Gemeni

Se intampla destul de rar ca un Geaman sa fie trist, pentru ei viata este prea amuzanta, prea fascinanta pentru a o irosi pe jelit si plans de mila. Multi dintre ei se pricep sa faca stand-up comedy, la cat de plini de viata sunt, chiar si asa sunt extrem de dornici sa-i faca pe cei din jurul lor fericiti si unii dintre ei chiar se ghideaza dupa principiu „daca tu esti fericit sunt si eu”. De fapt, fericirea adevarata pentru ei vine din sentimentul ca au dat ceva inapoi lumii in care s-au nascut si cel mai bine se simt atunci cand gasesc ceva in care sa se implice cu adevarat si care sa conteze nu numai pentru ei. Mai degraba decat sa aiba mai multe hobby-uri din care sa stie doar cate putin din fiecare prefera sa se concentreze mai mult si sa investeasca timp si resurse materiale in ceva anume, intr-un domeniu pe care sa-l aprofundeze si din care sa invete tot ce-i posibil.

Citește și:

Rac

Scopul principal in viata Racilor este ca tot ceea ce fac sa fie asigurat, dar in primul rand sa le aduca lor implinire sufleteasca. Fericirea lor tine foarte mult de relatiile pe care reusesc sa si le faca, oamenii potriviti pe care ii cunosc la diverse evenimente si mai ales legaturile pe care le au cu membrii familiei lor, unde ii includ si pe prietenii apropiati. Dar o parte din reteta catre fericirea absoluta este sa aiba grija de cei dragi in aceeasi masura in care se ingrijesc de propria persoana. Pentru a-si mari increderea in fortele proprii simt nevoia ca din cand in cand sa isi rezerve o zi intreaga la spa, ceea ce le incarca bateriile si ii face capabili sa infrunte cu brio toate greutatile vietii. Intrucat au tendinta sa puna nevoile altora pe primul loc ei trebuie sa se concentreze si asupra lor uneori pentru ca daca se vor epuiza in favoarea altora vor simti la un moment dat ca si-au irosit viata.

Citește și:

Leu

Fericirea de moment tinde sa nu fie o problema pentru Lei intrucat sunt cei mai activi, energici, dramatici si romantici nativi ai zodiacului. Stiu sa se distreze alaturi de oamenii importanti pentru ei si sunt deseori inconjurati de admiratori care ii fac sa se simta minunat. Atentia si admiratia acestora ii face sa se simta poate mai importanti decat sunt in realitate si le creste increderea in fortele proprii, dar asta nu le aduce cu adevarat fericirea. Sunt constienti de nevoia pe care o au de afectiune, dragoste si loialitate insa este posibil sa nu realizeze ca de fapt nu astea sunt cele mai importante lucruri din viata. Desi atrag aceste sentimente din partea altora doar prin deschiderea de care dau dovada, carisma si curajul lor, Leii nu isi dau seama ca odata ce se vor arata un pic vulnerabili vor incepe de fapt sa descopere cine le este prieten adevarat si cine nu, cine le este alaturi la bine si la greu iar astfel vor capata forta de a fi ei insisi si acea nesiguranta pe care o aveau in suflet se va risipi, pentru ca vor vedea cine ii place pentru ceea ce sunt nu pentru ceea ce au.

Citește și:

Fecioara

Firea perfectionista, dorinta ca totul sa fie pus la locul lui si atentia la detalii ii fac viata grea Fecioarei, drept pentru care exista o inclinatie catre anxietate si fixism, ceea ce este ca o piedica in calea fericirii. Faptul ca reprezentantii acestei zodii investesc timp in relatiile pe care le au, de orice fel, este un avantaj pentru ei, deoarece odata ce se dedica unei relatii stabile inseama ca o baza de incredere este deja realizata. Dar acest lucru poate sa nu fie suficient pentru a umple golul din viata Fecioarelor si a sterge cu buretele ingrijorarile pe care le au cu privire la viitorul lor aparent nesigur. Pentru a fi fericite Fecioarele trebuie in primul rand sa faca ceva cu acea stima de sine si cu pesimismul lor, pentru ca mintea le duce si nu au de ce sa-si faca aiurea zile fripte.

Vizionare placuta


Kudika
25 Iulie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc