Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul dragostei pentru luna august 2016

Descopera ce suprize ti-au pregatit astrele pe plan amoros in luna august!

Luna noua in Leu din data de 2 August va favoriza pentru toata lumea o perioada romantica plina de fluturi in stomac. Ceea ce face acest eveniment si mai special este ca in acelasi timp Marte va intra in Sagetator. Acest lucru va deschide noi perspective pentru aventuri memorabile pline cu sex de calitate si fara inhibitii. Pe 5 August Venus va intra in Fecioara si va face ca toata lumea sa gandeasca mai practic si sa analizeze sentimentele prin prisma ratiunii pana pe 29.

Horoscopul dragostei in luna august 2016

horoscopul dragostei august 2016 Foto: Maridav, Shutterstock

Horoscop dragoste Berbec august 2016

Chiar daca nu existau sperante prea mari la inceputul anului, in august Berbecii vor avea o dinamica foarte interesanta a relatiilor, este posibil sa schimbe pentru o scurta perioada partenerii ca apoi sa revina la cel initial. Uranus isi va continua tranzitia prin aceasta zodie, ajutand nativii sa se reinventeze in mod original. Dca vor fi in stare sa se exprime coerent si sa isi verbalizeze sentimentele totul va merge struna in viata lor amoroasa. Cei aflati deja intr-o relatie trebuie sa se arate dispusi sa o duca la un alt nivel iar cei in cautarea jumatatii vor avea destul de multe oportunitati de a cunoaste lume, ocazii de care trebuie sa profite pentru a le fi bine. Incepand din aceasta luna Berbecii vor invata cum sa faca ordine in viata lor sentimentala si sa gaseasca un echilibru cu cea profesionala.

Citește și:

Horoscop dragoste Taur august 2016

Viata amoroasa a Taurilor se incinge cu adevarat dupa data de 5 Augut, cand Venus, planeta lor dominatoare va intra in casa a 5-a cea a Romantismului si Placerii si va ramane acolo tocmai pana in 29. Drept urmare, nativii acestei zodii se pot astepta la timp de calitate impreuna cu persoanele iubite, intalniri palpitante in miez de noapte, cadouri neasteptate primite fara vreun motiv anume si gesturi de afectiune la ore tarzii din noapte. Cei singuri si dornici isi vor gasi cu usurinta pe cineva demn de toata dragostea lor daca nu vor avea asteptari foarte mari si vor lasa deoparte pretentiile venite odata cu inaintarea in varsta.

Horoscop dragoste august 2016 Gemeni

Se vor intampla o gramada de lucruri frumoase in viata amoroasa a Gemenilor in luna August, dar poate cel mai important este ca cineva se va indragostii de ei cu adevarat, fara iubiri bolnavicioase sau interese ascunse. Cei care au deja pe cineva vor considera ca este timpul sa le faca cunostinta cu familia, iar cele mai bune zile pentru asta sunt intre 5 si 29, cand oricine va fi primit cu bratele deschise. O alta posibilitate ar fi ca cei doi indragostiti sa faca pasul urmator in relatie si sa se mute impreuna, pentru a incepe o viata in doi cu adevarat. Se poate chiar sa fie pregatiti pentru a inchiria in nume propriu un apartament impreuna sau chiar sa isi cumpere o casa, ceea ce va reprezenta si o investitie pentru viitor. Totul va fii bine!

Citește și:

Horoscop dragoste august 2016 Rac

Cea mai buna parte a vietii amoroase a Racilor din luna August va fi capacitatea de a-si expune planurile de viitor partenerului intr-o maniera in care nu numai ca vor fi acceptate ci chiar adorate, totul va parea ca vine de la sine. Intre 5 si 29 acesti nativi vor avea voie sa ia orice decizie isi doresc cu jumatatea lor mai buna, pentru ca negocierile vor fi usoare si compromisurile nici nu se vor simti. Daca vor sa poarte o discutie despre relatia in sine sau despre finantele cuplului vor fi foarte incantati sa vada rezultatele acesteia, pentru ca vor aparea foarte repede.

Horoscop dragoste Leu august 2016

In luna August Leii vor fi mai focosi ca oricand datorita lunii noi care va intra in aceasta zodie incepand cu data de 2 si va da un nou suflu de energie si o stralucire aparte. Acest lucru poate insemna orice de la o sedinta de make-ul din pura placere pana la decizia de a se arata din nou liberi si disponibili. Vor fi curtati de foarte multe persoane si doriti de si mai multe iar viata sexuala se va imbunatati dramatic. Asta pentru ca Marte, planeta libidoului, va intra in casa a 5-a a Romantismului si Placerii din 2 August si va ramane pana in data de 27 Septembrie. Cu acesti doi astri de partea lor Leii vor fi pur si simplu irezistibili si ar if pacat sa iroseasca sansele de distractie.

Citește și:

Horoscop dragoste august 2016 Fecioara

August va fi luna in care Fecioarele se vor afla in prim plan cu Venus intrand in zodia lor din data de 5. Pana pe 29 va ramane acolo si va oferi un magnetism aparte si un sarm crescut celor care vor stii sa profite de aceste atribute. In aceasta perioada cel mai bun lucru pentru nativii acestei zodii va fi sa isi faca o schimbare de look si sa se simta din ce in ce mai bine in propia piele. Orice ar face, va fi o schimbare binevanita, care va creste cu siguranta increderea in propria persoana si ii va face si mai atragatori pentru sexul opus. Daca deja se afla intr-o relatie stabila aceasta va fi o faza in care partenerul va reusi sa se exprime cat de mult este atasat si dependent de relatia lor. Va fi luna ideala pentru a face ceva in directia dorita si a lasa teama sau rusinea deoparte.

Vizionare placuta


Kudika
1 August 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc