Setari Cookie-uri

Harta astrala a iubirii: Compatibilitatea in dragoste a zodiei Capricorn

Afla cum se potrivesc Capricornii cu celelalte zodii.

Un banc celebru spune ca in cazul unui cataclism atomic, singurii care vor supravietui sunt gandacii de bucatarie si Capricornii. Daca ar fi sa ne luam dupa tenacitatea si forta interioara a acestor nativi, atunci bancul nu e prea departe de adevar. Capricornii sunt acei nativi care ar fi in stare sa duca toata povara lumii pe umeri doar ca sa demonstreze ca pot orice.

Au asteptari foarte inalte de la ei iar acesta nu este un lucru rau insa au aceleasi asteptari si de la oamenii din jur, motiv pentru care sunt dezamagiti destul de des. Capricornii trebuie sa accepte ca oamenii nu sunt croiti pe un singur calapod si ca au standarde, dorinte si asteptari diferite.

Acest „daca eu pot, toata lumea trebuie sa poata” al Capricornilor poate fi destul de nociv. In spatele infatisarii dure, de munti neclintiti, si a mintilor agere, Capricornii sunt niste firi surprinzator de sensibile si de romantice. Ca sa iasa la suprafata aceste laturi ale lor, trebuie sa se simta in siguranta, confortabil si sa aiba incredere in partenerii lor. In general, sunt foarte echilibrati din punct de vedere emotional si foarte fideli in dragoste insa daca se simt tradati, se pot transforma in sloiuri de gheata.

Citește și:

Una dintre lectiile pe care Capricornii le stiu foarte bine este ca cea mai buna arma nu e razbunarea, au lucruri mai importante de facut decat sa isi risipeasca energia cu asta, ci indiferenta.

Vizionare placuta


Kudika
29 Iulie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc