Setari Cookie-uri

Astrologie: Top 5 cele mai intuitive femei ale zodiacului

Afla daca te numeri printre cele 5 cele mai intuitive femei ale zodiacului!

Cu cat o persoana se dezvolta mai mult spiritual de-a lungul vietii cu atat astrologia clasica nu mai poate acoperi toate aspectele ce tin de caracter si personalitate ale fiecarei zodii. Aceasta devine mai putin importanta cu cat planetele si ascendentii ocupa un loc din ce in ce mai semnificativ, dar ceea ce putem spune cu siguranta despre urmatoarele 5 zodii de femei este ca intuitia nu le paraseste niciodata.

Cele mai intuitive femei in functie de zodie

cele mai intuitive femei Foto: Sergey Mironov, Shutterstock

Pesti

O femeie Peste tese intotdeauna povesti si naste invidii in jurul ei, pentru ca nimeni nu intelege de ce are atat de multe reusite si devine astfel un mister senzual, un amalgam de secrete bine tinute. Ceea ce foarte putina lume isi da seama este faptul ca succesul sau se datoreaza intuitiei extraordinare pe care o are si a faptului ca gandeste mereu pozitiv inainte de a lua o decizie majora. Este romantica, emotiva, dar totodata puternica in fata greutatilor vietii. Energica, curioasa din fire si buna la suflet, aceasta femeie este o adevarata visatoare. Pune mult accent pe viata sentimentala desi o tine departe de ochii curiosilor si isi foloseste intuitia pentru a-si masca sentimentele si a evada in lumea spirituala potrivita religiei sale. Este genul de om care cauta mereu adevaratul sens al cuvintelor, merge la multe evenimente sociale, dar isi selecteaza cu grija anturajul atunci cand reuseste sa observe comportamentul oamenilor din jur. De obicei are o fire artistica, exprimandu-se prin pictura, dans sau muzica si rezultatele muncii pe care o depune sunt de cele mai multe ori extraordinare.

Citește și:

Rac

Femeile Rac au cel mai dezvoltat instinct matern din tot zodiacul, drept pentru care au nevoie si de o intuitie foarte buna, pentru a-si putea proteja cum trebuie viitorii copii. Un atribut cu care se mandresc mai putin acestea este faptul ca au firea foarte schimbatoare, pot trece extrem de usor de la o stare la alta, lucru care se datoreaza si dorintei extreme de a-i proteja pe cei dragi. Sunt dure la exterior, dar sensibile si se abtin de la multe comentarii pana cand li se umple paharul, pentru ca pun mare pret pe disciplina in timp ce isi arata dragostea. Sunt foarte loiale si devin sotii perfecte intrucat se simt responsabile pentru protejarea intregii familii. Se pricep de minune sa fie leaderi de calitate, dar si artisti notorii, speakeri motivationali si prieteni adevarati. Un defect de-al lor este ca nu realizeaza potentialul imens pe care il au si deseori au complexe de inferioritate si au tendinta sa exagereze lucrurile. In plus, femeile Rac sunt dificile si tind sa traiasca in trecut, daca nu chiar in lumea lor proprie. Totusi, sunt diplomate si isi doresc o lume mai buna pentru urmasii lor, pentru ca nu le plac certurile si sunt adeptele pacii.

Citește și:

Varsator

Cele nascute in zodia Varsator sunt foarte exhuberante si ies imediat in evidenta. Pline de viata si extrem de energice, isi fac imediat simtita prezenta la o petrecere. Stiu insa ca din acel grup de oameni sa isi selecteze cu atentie prietenii, iar in asta le ajuta si intuitia inascuta pe care o au, cu ajutorul careia citesc imediat caracterul unui om si isi dau seama de adevaratele lui intentii. Drept pentru care isi permit sa fie mereu vesele, sa zambeasca mult si sa se bucure de viata. Un lucru greu de trecut cu vederea la ele este logoreea pe care o au, pentru ca le place sa vorbeasca foarte mult despre orice, oricand, oriunde si cu oricine. In acest mod nimeni nu se poate plictisi alaturi de o femeie Varsator, pentru ca poate tine o conversatie pe orice subiect, dandu-si cu parerea si oferind sfaturi in stanga si-n dreapta. Tot astfel atrag o multime de persoane in jur, care de cele mai multe ori se uita admirativ la ele si aproba ideile moderne si practice cu care acestea vin in discutie pentru a da un sens vietii. Aceste native au planuri marete, pe care si le indeplinesc cu usurinta.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 August 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc