Setari Cookie-uri

Floarea sufletului tau: Care este zodia ta florala?

Zodiacul floral ofera o alta perspectiva asupra personalitatilor zodiilor.

Zodiacul floral este bazat pe cel clasic. Florile ofera o alta perspectiva asupra personalitatilor multiple inzestrate cu potential infinit. Aceasta asociere permite acceptarea diverselor faze ale vietii cu urcusuri si coborasuri. Ceea ce trebuie retinut din asta este ca fiecare are ciclul lui de dezvoltare ce nu se poate forta si este chiar bine sa treaca prin toate fazele, pentru ca asta defineste un om complet.

Zodiac floral: ce floare te reprezinta in functie de data nasterii

zodiac floral Foto: Michal Bednarek, Shutterstock

Caprifoi (21 martie – 19 aprilie)

Daca sunteti nascuti in acest semn sunteti sensibili la nevoile celorlalti. De fapt, sunteti chiar foarte empatici si ii fermecati pe toti cu charisma voastra si felul de a fi. Aveti o incredere de sine la un nivel destul de ridicat, ceea ce atrage o diversitate de oameni ca prieteni si parteneri de afaceri. Sunteti primul semn zodiacal floral si atrageti persoanele din jur la fel cum mierea atrage albinele, pur si simplu nimeni nu poate rezista energiei debordante pe care o aveti, plus ca aveti calitati inascute de leader. Cei din aceasta zodie sunt hotarati, trec usor peste provocari si gasesc solutii inovatoare pentru orice problema.

Citește și:

Mac (20 aprilie – 19 mai)

Daca sunteti un mac veritabil inseama ca va plac cele mai fine lucruri din viata si va doriti sa le impartiti cu cei apropiati. Aveti talent la tot ce inseamna arta plastica, sunteti atenti la detalii si va prindeti repede de anumite lucruri. Suntei o fire foarte sofisticata, pentru ca stilul si rafinamentul sunt naturale la voi si aveti un stil cumva clasic, care ii fascineaza pe cei din jur. La aceasta zodie totul se reduce la placere, a o primi si a o da. Va place sa va simtiti in siguranta langa persoana iubita si sa aveti un anume grad de confort. Macii sunt dea asemena mari iubitori de pace si reusesc sa aplaneze orice conflict la care sunt martori.

Levantica (20 mai – 20 iunie)

Daca faceti parte dintre nativii acestei zodii inseama ca ii incantati pe cei din jurul vostru cu ideile stralucite pe care le aveti. Va place sa va impartasiti ideile cu alti oameni si asa sa va imbogatiti repertoriul cu unele noi si agenda cu prieteni valorosi. Va exprimati foarte plastic si de cele mai multe ori gesticuland si intotdeauna pareti sa va gasiti inspiratia. Sunteti uimitor de productivi, creativi si aveti o minte mereu tanara. Cateodata va simtiti implicati in prea multe proiecte odata, dar o parte importanta din farmecul vostru este ca astfel va faceti cunoscuti in toata lumea, pentru ca oricine sa se poata bucura de voi.

Citește și:

Acanta (21 iunie – 22 iulie)

Sensibilitatea este cuvantul cheie in cazul vostru. Sunteti perspicace si va preocupa tot ce inseamna mediul inconjurator si sentimentele altora. Deseori reactionati la suferintele celor din jur, chiar daca nu sunteti cei mai buni prieteni sau chiar daca acestia nu se destainuie voua tot stiti ce simt ei si ce impact are asta asupra enrgiei Pamantului. Sunteti suflete calde si aveti capacitate mare de empatie, in plus aveti inclinatii catre vindecari supranaturale. Semnul vostru zodiacal este foarte influentat de forte exterioare, ce nu tin de vointa voastra, mai ales de atractia lunii pline. IN general traiti o viata de familie linistita, inconjurati de persoane dragi precum rude si prieteni apropiati care tin la voi si pe care ii apreciati deoarece va mentineti reciproc pe linia de plutire cand aveti vreun necaz.

Citește și:

Floarea Soarelui (23 iulie – 21 august)

Cei nascuti sub influenta Florii Soarelui sunt persoane blande, cu mintea si sufletul deschise noilor tendinte si abilitati bune de leader. Cu orice ocazie reusiti sa straluciti pe scene reprezentative pentru domeniile in care va implicati deoarece aveti o buna incredere in fortele proprii si va cunoasteti potentialul, sunteti foarte siguri ca reprezentati cea mai buna optiune cand vine vorba despre cineva care sa rezolve o problema si stiti cum sa ajungeti rapid in topul celor mai importante persoane. Aveti tendinta sa fiti mereu in centrul atentiei si altii va cauta cand au nevoie de ajutor si sfaturi. Sunteti genul de prieten iubitor, grijuliu si loial. Sunteti o fire darnica, inzestrata cu multe calitati intelectuale.

Regina Noptii (22 august – 22 septembrie)

Acest semn zodiacal ofera lumii persoane grijulii si reflexive. Aveti obiceiul, bun de altfel, sa ganditi inainte de a actiona. Va organizati foarte bine si sunteti atente la detalii. Observati cu usurinta ce este in neregula si puteti analiza obiectiv pe oricine si orice actiune. Va place sa ii ajutati pe cei care sunt intr-un impas si va implicati cu toata inima in cazuri sociale si de multe ori va folositi de abilitatile voastre organizatorice pentru a pune la punct petreceri pentru cei dragi, drept pentru care ati putea foarte bine sa va deschideti o firma de organizari evenimente, i-ati scuti si pe altii de o grija ati face si voi un ban cinstit. Va simtiti minunat oriunde va aflati si va incadrati foarte bine in orice peisaj, de aceea oamenii se simt in siguranta daca vin sa va ceara sfaturi.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc