Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul iubirii karmice

Trecand prin fiecare semn astrologic ne putem da seama care sunt ramasitele vietilor trecute aduse in prezent pentru a putea fi clarificate.

O relatie atat de intensa ca cea karmica te poate osteni uneori si te poate face sa te simti lipsit de vlaga. O relatie karmica nu este intotdeauna legata de marea iubire, nu e vorba mereu despre sufletul pereche oricat de mult ne-am dori uneori. Aceasta este legata de relatiile amoroase pe care fiecare le-a avut in vietile anterioare si care unele au fost reusite altele mai putin, lasand in urma totusi o conexiune care atrage persoanele respective ca un magnet timp de mai multe vieti, pana ce toate lucrurile sunt spuse si puse la locul lor. Iubirea karmica ti se intampla pentru ca ai o datorie dintr-o viata anterioara fata de partener sau deoarece trebuie sa inveti o lectie in viata, asta ca sa nu te impovarezi cu datorii karmice si in urmatoarea viata.

Energia dintre doua suflete trebuie curatata pentru ca fiecare sa-si continue nestingherit misiunea si sa poata fi cu adevarat fericit alaturi de altcineva. Daca cineva are numai relatii nepotrivite este posibil sa fie din cauza faptului ca nu este inca pregatit pentru a-si atinge intregul potential si se teme sa fie singur sau ca daca iese din relatia actuala va fi mereu singur.

Citește și:

Horoscopul dragostei karmice

iubire karmica Foto: Gabor Lajos, Shutterstock

Berbec

Berbecii cu datorii karmice sunt de obicei atleti, razboinici, inventatori sau chiar grecii antici si luptatoarele amazoniene, care aspirau la independenta, libertate si dialoguri impresionante. Femeile au cel mai mult de suferit cand incearca sa isi gaseasca echilibrul. Iar cei care au dureri de cap cronice descopere ca daca fac regulat exercitii fizice le circula mai bine sangele si problemele le sunt rezolvate mult mai usor.

Taur

Acesti nativi nu si-au rezolvat toate problemele in vietile anterioare, au inca dorinte neindeplinite, desi s-au atasat foarte mult de bunurile materiale nu au reusit sa scape de anumite frustrari si s-au legat de energiile daunatoare ale banilor si lucrurilor scumpe fara a se atasa emotional de nimeni si cu adevarat de nimic, dar mai ales fara a se cunoaste pe sine indeajuns. Este vorba aici despre foste curtezane, magicieni, yogini, cei care au negat lumea sufleteasca, dar acum pun accent mai mult pe spirite. Ei trebuie sa isi deschida chakra gatului pentru a dezvalui senzualitatea de care pot da dovada si sa nu faca lucruri care le pot dauna fizic sau psihic, cum ar fi fumatul sau activitatile stresante.

Citește și:

Gemeni

Gemenii raman legati de fosti guru din vietile anterioare si acum au o frica cand vine vorba de a preda altcuiva, ca nu cumva sa lezeze in vreun fel amintirea maestrilor. Asa ca toata viata invata cate ceva de la cine pot si daca au bani si timp fac tot felul de cursuri, fara insa a depasi nivelul de invatacel mereu curios, cu abilitati de comunicare excelente, care insa se blocheaza in fata unui public larg. Se reincarneaza des in rude de diferite grade si principalul lor scop in viata este sa acumuleze cunostinte pe care le pot impartasi doar cu prieteni apropiati, fara insa a fi venerati pentru asta.

Rac

Cei nascuti in aceasta zodie sunt deseori marinari, exploratori, oameni de la salubrizare, bone sau orfani care acum trebuie sa faca rost de o casa a lor in timp ce ii lasa pe altii sa se apropie spiritual si sa se ataseze asa cum sunt ei in stare sa o faca. Sunt mai productivi in jurul locurilor care au macar o oaza de apa si atunci cand familia devine centrul universului lor, asta si pentru ca duc o mare lupta intre viata personala si cea profesionala. De obicei in zona Marii Mediterane si a zonelor de conflict armat exista Raci cu relatii karmice, pentru ca acolo sunt mai multe familii adoptive si drept urmare fiecare trebuie sa afle adevarul despre viata lui, de ce a fost abandonat acum sau in alta viata, pentru ca existau probleme financiare sau de alta natura ori pur si simplu nu au fost doriti. Clarificarea acestor dileme ajuta sufletele sa isi gaseasca odihna vesnica.

Citește și:

Leu

Leii trebuie sa invete ca nu se pot ascunde tot timpul si trebuie sa isi exteriorizeze sentimentele mai des, chiar daca uneori simt nevoia sa se retraga intr-un coltisor sa planga pana primesc incurajari si aprobare de la superiori. Nativii acestei zodii au fost martorii abuzurilor sentimentale sau cineva a profitat in fata lor de puterea pe care o detinea iar de multe ori trebuie sa treaca mai multe cicluri de viata ca acestia sa isi poata da seama de ce nu este bine acest lucru si ce este gresit in asta. De-a lungul timpului au fost parteneri cu regi si regine, actori si alte tipuri de artisti, dar asta nu i-a oprit vreodata sa se ataseze cel mai mult de copiii lor, cu care se intalnesc in diverse moduri in mai multe vieti si au mereu grija de ei, indiferent daca acestia au fost sau nu recunoscuti. Cei mai multi Lei au exemple masculine foarte proaste si invata lectiile cele mai dificile pe propria piele.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc