Setari Cookie-uri

Harta astrala a iubirii: Compatibilitatea in dragoste a zodiei Varsator

Afla cum se potrivesc Varsatorii cu celelalte zodii.

Nu e usor sa iubesti un nativ al acestei zodii. Varsatorii sunt oameni care traiesc pentru viitor si se distanteaza foarte usor de trecut. Despre ei se poate spune ca priveste intotdeauna inainte motiv pentru care atunci cand se decid sa renunte la o relatie, exista posibilitati foarte mici sa mai acorde o a doua sansa. Sunt caracterizati de creativitate si au o latura artistica insa in acelasi timp, sunt mereu in pas cu tehnologia si au o imensa capacitate de a intelege cu exactitate ce se petrece in jurul lor. Acesti nativi asculta mai degraba de argumente rationale decat de sentimente insa acest lucru nu ii face lipsiti de emotii. De fapt, sunt paradoxal de emotivi insa pentru ca sunt introvertiti, acest lucru nu poate fi descoperit decat de oamenii care ii cunosc foarte bine.

Sufletele pereche al zodiei Varsator

Compatibilitate Varsator – Gemeni

Cuplul format dintre un Varsator si un nativ in Gemeni este ceea ce se numeste o pereche perfecta. Ambii nativi sunt oameni ai progresului, care isi fac planuri de viitor si care nu se dau batuti cu usurinta. Au firi puternice, motiv pentru care le va fi foarte greu sa ajunga la compromisuri insa pentru ca au acelasi fel de creativitate, cu siguranta vor gasi intotdeauna o solutie. Si unul si celalalt sunt comunicativi, motiv pentru care neintelegerile vor fi extrem de rare in acest cuplu.

Citește și:


Compatibilitate Varsator – Balanta

Varsatorul va aduce in viata nativului in Balanta puterea de a fi mai incisiv in timp ce acesta de pe urma il va invata pe Varsator ca trebuie sa se deschida mai des nu doar in fata oamenilor, ci in fata frumusetii in genral. Latura artistica si visatoare a Balantei va face casa extraordinar de buna cu natura progresista si rationala a nativului in Varsator astfel incat acest cuplu este bazat nu doar pe afectiune si sinceritate, ci si pe un schimb permanent de experienta.

Vizionare placuta


Kudika
26 August 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc