Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul dragostei pentru luna septembrie 2016

Afla ce surprize ti-au pregatit astrele pe plan amoros in septembrie!

Septembrie va fi cu siguranta o luna delicata in ceea ce priveste dragostea. Asta deoarce Venus, planeta iubirii va intra in sfarsit pe traiectoria normala dupa ce din 25 iulie era retrograd. Acum, chiar daca cineva se simtea legat de o relatie va putea sa inceapa sa se gandeasca la un alt viitor, mai fericit, mai bun, mai frumos. Dar va trebui ca cine este hotarat sa treaca mai departe sa actioneze rapid, pentu ca fereastra de oportunitati este limitata intrucat din data de 17 Mercur va intra retrograd in Balanta si va provoca ceva probleme de comunicare uc partenerul de viata.

Horoscopul dragostei in luna septembrie 2016

horoscop dragoste septembrie Foto: CHOATphotographer, Shutterstock

Horoscop dragoste Berbec septembrie 2016

In prima jumatate a lunii se va simti astenia de toamna, dar macar conflictul dintre Saturn si Neptun, care a inceput inca din noiembrie anul trecut se va stinge pe data de 10, insa nu inainte de a mai intuneca un pic orizontul. In timp ce Marte va forta nativii acestei zodii sa dea frau liber sentimentelor, sa se autodepaseasca incercand sa cucereasca persoana iubita si asta in timp ce isi etaleaza toate armele, pentru ca in dragoste si in razboi este permis orice, atmosfera creata nu va umple insa Berbecii de entuziasm si nici nu ii va face in mod special mai energici ci doar le va deschide un pic perspectivele. Insa de pe 23 acestia se pot baza pe Venus ca va reface relatia amoroasa in care unii dintre ei sunt deja implicati si pe care in ultima perioada au cam neglijat-o.

Citește și:

Horoscop dragoste Taur septembrie 2016

Sfarsitul verii va fi usor depresiv. Perspectivele sunt cam intunecare si Taurii vor avea de-a face cu revenirea conjunctie Saturn-Neptun, cu care s-au mai intalnit in Noiembrie 2015 si iunie 2016. Planurile de a trece la un nivel superior al relatiei sau de a incepe una noua vor fi amanate pe termen nedeterminat. Sperantele de a-si gasi marea dragoste in aceasta luna sunt extrem de mici daca nu chiar nule iar prietenii vor avea si ei treburile lor, ceea ce este posibil sa adanceasca starea depresiva cauzata de vremea schimbatoare. Nativii vor avea impresia ca au ramasa singuri, dar din a doua jumtate a lunii lucrurile se vor imbunatati vizibil. Acest lucru se va intampla deoarece Venus va aparea in peisaj pentru a pune la incercare sentimentele Taurilor si devotamentul lor in timp ce Jupiter va face is el tot posibilul pentru a scoate la iveala daca nu chiar sufletul pereche macar un prieten foarte bun.

Citește și:

Horoscop dragoste septembrie 2016 Gemeni

Gemenii vor intelege mai greu ca oamenii nu le pot citi gandurile si asta va cauza relatiilor pe care le au sau pe care si le doreau in viitorul apropiat. Relatiile de cuplu este posibil sa sufere un pic luna aceasta mai ales daca lucrurile nu sunt foarte clare si se tin ascunse anumite amanunte picante, pentru ca oricum sinceritatea este mai apreciata oricand in locul unei minciuni cosmetizate, asta si pentru ca increderea se recastiga foarte greu. Din cauza unei presiuni deja resimtite si in noiembrie 2015 si iunie 2016 acesti nativi vor avea in septembrie 2016 probeleme de comunicare cu cel drag. Este indicat ca nervii, frustrarile si agresivitatea sa nu inlocuiasca armonia si iubirea pentru ca vorbele dor mai tare decat orice si pe acestea nu le mai poate lua nimeni inapoi. Pentru a nu deveni niste fiare salbatice cei nascuti in aceasat zodie se pot baza pe Venus sa le mareasca sarmul si libidoul, cel putin pana pe data de 23.

Citește și:

Horoscop dragoste septembrie 2016 Rac

Intrucat Saturn va avea tendinta sa traga in jos orice relatie merge spre bine si sa puna piedici in comunicare, Racii trebuie sa se asigure ca nu isi varsa nervii pe cel iubit. Nativii acestei zodii ar putea sa se lase influentati mai mult de Venus, care le va permite sa isi incarce bateriile alaturi de cei dragi din familie si astfel, pana pe data de 23 septembrie le va fi mult mai usor sa gaseasca rezolvarea problemelor pe care le au, fara a-si compromite viata personala. Incepand cu ziua de 9, Jupiter, care a favorizat o buna perioada comunicarea eficienta, va fi responsabil cu cresterea dorintei de implinire pe toate planurile. Unii se vor gandi sa se mute cu casa in timp ce altii vor dori sa isi mareasca familia, dar cu totii vor vrea o imbunatatire in viata personala, sa se apropie mai mult de jumatate lor si sa imbunatateasca atmosfera generala de cuplu.

Citește și:

Horoscop dragoste septembrie 2016 Leu

La sfarsitul sezonului estival Saturn va continua sa tina in loc viata amoroasa a Leilor si sa le scada acestora entuziasmul. In septembrie va fi nevoie de o reevaluare asupra vietii in general, ceea ce va permite acestor nativi sa revina cu picioarele pe Pamant si sa stie care le este locul. Nu va trebui neaparat sa fie pus sub lupa cel iubit, dar mai mult va trebui sa se analizeze dorintele fiecaruia si sa se stie foarte clar care sunt asteptarile de la o relatie. Nu va mai fi pusa problema daca sa se implice sau nu intr-o relatie serioasa, intrucat Leii isi vor cunoaste suficient de bine partenerul incat sa isi dea seama daca sunt sau nu potriviti, dar vor aparea intrebari la modul cand este cel mai potrivit sa se mute impreuna cei doi parteneri iar deciziile vor fi luate sub influenta lui Saturn, care va inclina catre un raspuns matur, dupa ce toate optiunile vor fi cantarite.

Citește și:

Horoscop dragoste Fecioara septembrie 2016

Saturn va ingreuna lucurrile si pentru Fecioare, care vor fi fortate sa dea piept cu cele mai mari temeri ale lor si vor fi nevoite sa tina piept rautatilor exterioare si refuzurilor venite din partea celor cu care sperau sa lege relatii de viitor. In cazul celor care sunt deja implicati intr-o relatie oboseala acumulata peste an isi va spune acum cuvantul in sensul ca le va fi mult mai greu sa isi inteleaga partenerii si alegerile acestora. Pe cat posibil, este indicat ca Fecioarele sa evite discutiile in contradictoriu, sa puna intrebari lamuritoare acolo unde nu inteleg sau considera ca nu stiu tot si sa gaseasca solutii care sa le ajute sa se apropie mai mult de jumatatea lor, fara a face in vreun fel rau relatiei sau fara ca vreunul dintre cei doi sa simta ca face vreun compromis major.

Vizionare placuta


Kudika
30 August 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc