Setari Cookie-uri

Astrologie: Eclipsa solara schimba destine. Cum iti afecteaza zodia?

Pregatiti-va pentru o schimbare majora in viata voastra pe data de 1 septembrie 2016, pentru ca va avea loc o eclipsa de soare. Din pacate nu va fi vizibila din Romania, dar aceasta va produce oricum efecte in viata fiecaruia

In mai putin de o saptamana va avea loc o eclipsa de soare si odata cu ea o se vor schimba multe. In aceasta joi soarele va fi partial blocat de luna. La aceasta eclipsa solara Luna va bloca doar partial Soarele, astfel incat va fi in continuare zi si Soarele va parea mai degraba un inel, din cauza diametrului mai mic al Lunii. Chiar daca nu veti putea vedea in intregime sau chiar deloc eclipsa in mod clar ii veti simti efectele. Aceasta eclipsa este mai speciala decat altele deoarece va avea loc cand luna noua va fi in Fecioara si in timp ce Mercur va fi retrograd in aceeasi zodie.

Fiecare persoana va simti in mod personal efectele eclipsei. Pentru unii vor aparea schimbari abia sezizabile in timp ce altii vor avea parte de evenimente care le vor schimba viata, insa rezulatele vor intarzia sa se vada in cazul anumitor oameni. In general eclipsele forteaza oamenii sa ia decizii, sa actioneze, dar schimbarea poate fi ceva bun.

Aceasta eclipsa va influenta fiecare semn zodiacal in parte si se va vedea in special in domenii precum spiritualitate, compasiune si intuitie. Cititi in continuare pentru a vedea cum va influenteaza zodia.

Citește și:

Cum afecteaza eclipsa de soare fiecare zodie in parte

eclipsa solara Foto: chairoji, Shutterstock

Berbec

Eclipsa va trezi la viata imaginatia acestor nativi si intuitia va fi la cote maxime. Ar trebui sa isi asculte instinctele si sa isi urmeze visele, pentru ca acestea sunt foarte importante.

Taur

Este momentul potrivit pentru ca Taurii sa isi faca noi prieteni, sa iasa mai mult in oras si sa socializeze mai mult cu oameni cu care au interese comune. Ar fi bine sa renunte la relatiile toxice si sa profite de toate noile oportunitati care se vor ivi.

Gemeni

Daca exista Gemeni care vor sa faca schimbari majore in viata profesionala acum vor avea momentul perfect. Indicat ar fi totusi sa ramana deschisi la orice idee noua si sa dea dovada de flexibilitate indiferent de situatie, deoarece totul va fi bine.

Rac

Urmeaza o perioada in care Racii ar putea sa exploreze si sa isi extinda ariile de cunoastere, pentru ca oricum sunt mereu in cautare de modalitati prin care sa scoata ce-i mai bun din ei. Ar putea lua in considerare sa calatoreasca pentru a cunoaste mai multe culturi si astfel sa isi redescopere latura spirituala si sa isi dezvolte sinele.

Citește și:

Leu

Trebuie ca Leii sa se concentreze asupra relatiei pe care o au si sa lucreze la a deschide canale noi de comunicare pentru a obtine intimitatea la care viseaza de mult alaturi de partenerul de viata si cei dragi. Daca vor reusi sa intareasca aceasta conexiune li se vor deschide noi perspective.

Fecioara

In perioada urmatoare Fecioarele va trebui sa se ingrijeasca de relatiile pe care le au si care vor sa se dezvolte in continuare. Daca inca nu si-au gasit jumatatea acum este posibil sa o faca. Daca sunt deja implicate intr-o relatie serioasa ar trebui sa treaca la urmatorul pas si fie sa se mute impreuna fie sa se casatoreasca.

Vizionare placuta


Kudika
31 August 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc