Setari Cookie-uri

Horoscopul puterii interioare: Nucleul divin al zodiei tale

Iata ce putere interioara face speciala fiecare zodie in parte!

Fiecare semn zodiacal este unic si se distinge prin ceva anume, care il face sa fie iubit si adorat de cei apropiati lui si orice persoana si-a citit macar odata horoscopul, fie si doar din pura curiozitate. Desi unii nu cred in astrologie nu pot nega insa ca uneori sunt manati de o forta interioara care pare sa-i apropie sau distanteze de cei din jur. Desi pot fi spuse destul de multe pe acest subiect am descris in continuare cateva caracteristici esentiale ale fiecarei zodii, punand pentru fiecare accentul pe puterea interioara, ceea ce face speciala zodia respectiva.

Puterea interioara a fiecarui semn ziodiacal

putere interioara Foto: Jozef Klopacka, Shutterstock

Berbec - Incredere

Prin personalitatea lor pasionala, Berbecii sunt extrem de optimisti si independenti. Vor sa aiba tot timpul girja de cei singuri si neajutorati. Sunt convinsi ca lucrul cel mai bun este sa lupte pentru convingerile lor si binele familiei. In plus, sunt mereu sinceri si dau sfaturi interesante celor care le cer, dar niciodata nu se baga in vietile cuiva fara sa fie invitati, pentru ca stiu cat de importante pot fi independenta si intimitatea. Se inscriu la cat mai multe competitii in speranta ca vor castiga ceva din care sa se intretina singuri, dar stiu sa piarda cu fair-play fiind convinsi ca data viitoare vor castiga. Aceasta incredere in viitor si optimismul pe care il afiseaza ca se vor descurca singuri ii face sa nu le fie frica de nimic in timp ce asteapta sa vada ce provocari le mai rezerva viata.

Citește și:

Taur - Empatie

Deoarece Taurii sunt empatici si se pun mereu in situatia celorlalti, se dovedesc a fi extrem de loiali fiind alaturi de cei dragi pana in panzele albe. Buni de la natura le pasa mereu de bunastarea si confortul altora, fiind capabil sa se puna pe sine pe locul doi ca sa le fie bine altora, traiesc practic din fericirea celorlalti. Isi doresc numai siguranta si implinirea celor dragi, mai ales daca sunt cu adevarat maturi. Vor fi atenti sa nu cheltuiasca aiurea banii, pentru a fi siguri ca toata lumea are tot ce-i trebuie. Taurii depind foarte mult de altii si se ataseaza repede si pe termen lung, nu renunta la prietenii din orice iar ca iubiti vor doar sa isi satisfaca partenerii de viata si sunt intotdeuana monogami.

Gemeni - Creativitate

Datorita energiei si entuziasmului de care dau dovada Gemenii sunt extrem de creativi, mereu fac cate ceva nou si traiesc fiecare moment la maxim. Sunt foarte sociabili si isi fac prieteni oriunde s-ar duce, pentru ca se inteleg cu toata lumea si pot purta cu usurinta conversatii pe orice tema. Creativitatea lor se manifesta si atunci cand trebuie sa dea dovada de simt al umorului, dar si atunci cand trebuie sa avanseze in cariera si nu trebuie sa plictiseasca pe nimeni cu lauda de sine prea directa, ei gasesc insa metode subtile sa le fie recunoscuta munca. Sunt deschisi la orice provocare si nu judeca niciodata pe nimeni pe baza credintelor religioase sau politice, sunt mai degraba deschisi sa discute oricand orice, venind cu argumente proprii.

Citește și:

Rac – Dragoste de familie

Racii tin foarte mult la familia lor, au instinctul matern foarte dezvoltat si se intereseaza constant de bunastarea rudelor. Aceasta abilitatea pe care toti nativii zodiei o au este mai dezvoltata la ei decat la altii si cand un Rac tine la tine te simti extrem de protejat. Cei nascuti in aceasta zodie sunt mama ranitilor, oricine apeleaza la ei cand are o problema va gasi aici un umar pe care sa planga si o mana de ajutor, chiar si strainii. Sunt intotdeauna dispusi sa ajute un om amarat al strazii sau pe cineva care nu are ce manca sau e bolnav. Cei mai maturi dintre nativi sunt alaturi de prietenii lor cu sfaturi bune, considerandu-i pe cei mai apropiati chiar memebrii ai familiei lor.

Leu - Naturalete

Acesti regi ai horoscopului se simt foarte bine in pozitia lor dominanta si sunt foarte naturali in tot ceea ce fac, sunt prietenosi si charismatici. Nici o petrecere nu este reusita daca nu e cel putin un Leu in camera, care sa-i stranga pe toti in jurul lui si sa se distreze la maxim. Cand vine insa vorba despre a-si recunoaste greselile Leii sunt primii care isi dau seama daca au facut ceva rau, ei inteleg cat de usor pot jigni pe cineva si tocmai de aceea prefera sa nu dea vina pe altii sau sa tina ascuns. Spun mereu ce au de gand, deci sunt foarte directi si demni de incredere iar toate acestea vin natural pentru ei.

Citește și:

Fecioara - Tenacitate

Fecioarele sunt extrem de talentate la orice si dau dovada de tenacitate cand invata din zbor orice. Muncesc foarte mult, sunt meticuloase si obtin intotdeauna ce vor. Sunt bune la suflet si isi folosesc abilitatile pentru a-i ajuta pe cei nevoiasi. Chiar daca vad lucrurile obiectiv accepta si realizeaza ca majoritatea oamenilor nu sunt in stare de asta, dar se poarta in continuare cu diplomatie. In loc sa critice si sa corecteze, ajuta si indruma pe calea cea dreapta. Pentru ca sunt atat de tenace se descurca foarte bine in a rezolva probleme pe care altii nici macar nu le-au observat inca. Au darul de a fii rabdatoare si a analiza cu grija pe oricine, apoi sa isi aleaga atent prieteni pe viata.

Vizionare placuta


Kudika
5 Septembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc