Setari Cookie-uri

Harta astrala a iubirii: Compatibilitatea in dragoste a zodiei Taur

Afla cum se potrivesc Taurii cu celelalte zodii

Nativii in Taur se numara printre romanticii zodiacului iar acest lucru ii diferentiaza de celelalte zodii de pamant, respectiv de Fecioare si Capricorni. Spre deosebire de acestia, care au momente de tandrete din cand in cand, nativii in Taur sunt romantici prin definitie. Acest lucru nu inseamna ca traiesc tot timpul cu capul in nori. Din contra, in ciuda obiceiului de a visa cu ochii deschisi au un simt al realtitatii suprinzator de ascutit. Ei se numara printre acei cativa nativi care tin in echilibru perfect viata sentimentala cu cariera si care, fara sa fie materialisti, sunt foarte constienti de importanta banilor. De altfel, din acest punct de vedere sunt foarte independenti si cauta in dragoste o persoana cu aceeasi stabilitate.

Sufletele pereche al zodiei Taur

Compatibilitate Taur – Capricorn

In ciuda micilor diferente dintre aceste zodii, semnele de pamant sunt foarte compatibile intre ele. Prin urmare,un cuplu format dintr-un Taur si un Capricorn nu ar trebui sa fie o surpriza pentru nimeni. Nativii in taur reusesc sa indulceasca existenta austera a Capricornilor. Acestia de pe urma au caractere de spartani si nu fac nimic pe jumatate insa din aceasta cauza pot fi deseori stresati. In aceste cazuri, nativii in Taur le amintesc acestora de toate lucrurile marunte dar frumoase ale vietii. Din cand in cand, Taurii imprumuta Capricornilor ochelarii roz prin care privesc ei lumea. Acest lucru nu inseamna ca va sterge complet cinismul Capricornilor insa cu siguranta Taurii vor sti cum sa ii imblanzeasca.

Citește și:

Compatibilitate Taur – Fecioara

Fie ca e vorba de colaborarea profesionala, de prietenie sau de dragoste, nativii acestor doua zodii sunt perfect compatibili. Nevoia de organizare si ordine a Fecioarelor, care poate ajunge uneori pana la extrem, este domolita de laura artistica si romantica a Taurilor. In acelasi timp, atunci cand stresul si emotiile ii pot coplesi pe acestia de pe urma, Fecioarele vor fi intotdeauna acolo pentru a-i ajuta sa isi gaseasca echilibrul.

Vizionare placuta


Kudika
16 Septembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc