Setari Cookie-uri

Astrologie: Top 5 cele mai fermecatoare zodii

Farmecul este acea putere de a se face placut prin fortele proprii si a atrage nu numai persoane de sex opus. Cei care poseda aceasta calitate fac o prima impresie foarte buna, ceea ce le atrage suficienti admiratori.

Copyright foto interior si prima pagina: RomarioIen / Shutterstock

Sagetator

Natura a fost mai mult decat generoasa cu reprezentantii acestei zodii. Ei sunt constienti ca au devenit foarte frumosi si cocheti, deaceea ii veti surprinde de multe ori uitandu-se in orice geam il pot folosi pe post de oglinda. Spiritul lor emotiv este unul care se simte liber si este optimist incurabil, drept pentru care au un suflet extrem de mare si ajuta pe oricine daca au posibilitatea. In plus, vad mereu partea pozitiva a lucrurilor si dau oricui o sansa sa-si arat latura buna. Singura parte mai putin normala la acesti nativi este ca de cate ori au ocazia se retrag intr-o lume doar a lor si uita de tot ceea ce este in jur. Asta nu este neaparat rau, pentru ca ii face si mai misteriosi si le pastreaza acea aura la care nimeni nu poate rezista, pentru ca e plina de pozitivism. Sagetatorii adora sa petreaca si au un simt al umorului dezvoltat. Pe langa toate acestea, ei au o gramada de resurse si daca se intampla ceva rau sunt primii care vin cu o solutie adaptata la situatia respectiva, pentru ca inteleg perfect background-ul educational, convingerile religioase si politice al tuturor celor implicati iar asta le atrage si mai multi simpatizanti.

Citește și:

Varsator

Varsatorii sunt adepti ai ultimelor tranduri in moda, drept dovada sunt foarte stilati si dau dovada de originalitate in combinarea tinutelor. Adesea au un look precum al vedetelor de pe covorul rosu la marile evenimente, pentru ca doar cu doua bucati de material pot crea haine care sa le vina extraordinar. Pe langa aspectul fizic au un talent extraordinar in domeniile care presupun comunicarea si relatiile cu publicul. Varsatorii ii fac pe cei care-i asculta sa le soarba toate cuvintele si chiar sa isi vada propria viata in mod mult mai optimist cand le rasar idei noi in minte si cine nu ar placea un om care-i face sa se simta mai importanti. Ca hobby principal, acestor nativi le place sa predea lectii de viata si astfel sa fie priviti ca niste zei atotstiutori.

Leu

Oricine cunoaste un Leu nu il va uita prea curand, deoarece sunt impresionante atitudinea demna, simtul umorului, intelectul si personalitatea fermecatoare a acestora. Sunt usor de recunoscut intr-o multime si greu de uitat dupa ce bei un pahar cu ei. Acesti nativi sunt actori foarte buni, au un entuziasm iesit din comun pentru orice vor sa faca si le place sa fie in centrul atentiei, mai ales atunci cand au idei bune si vor sa le puna in aplicare. Domina cu usurinta zodiacul si sunt printre cei mai extrovertiti, iar intr-un mod special au un caracter foarte nobil. Cei nascuti in aceasta zodie sunt favoriti in cercul lor de prieteni, cunostinte si chiar in familie, la fel cum adevaratii lei sunt regii animalelor. Se dovedesc a fi curajosi cand te astepti mai putin, ambitiosi daca si-au propus sa realizeze ceva si pe deasupra sunt persoane independente, care vor sa se descurce singure tot timpul si pentru asta gandesc pozitiv si au incredere in fortele proprii. Au un magnetism aparte si charisma ii faca sa atraga privirile tuturor celor din jur.

Citește și:

Pesti

S-ar putea sa fiti surprinse dar cel mai puternic semn zodiacal este cel al Pestilor. Acestia sunt foarte romantici si blanzi, dar in acelasi timp sunt mereu pregatiti sa faca fata oricaror provocari si asta ii face fermecatori. In plus ei se pot adapta cu usurinta la orice situatie si se integreaza minunat in diverse grupuri. Este destul de greu sa descrii acest semn de apa in doar cateva cuvinte, pentru ca sunt firi duplicitare, care insa merita tot ce-i mai bun pe lume. Sunt deschisi la orice este nou si profita de fiecare ocazie sa se distreze alaturi de cei dragi, doar ca din cauza naivitatii lor uneori sunt pacaliti de cei pe care-i considera in mod eronat cei mai buni prieteni. Caracteristicile care ii definesc cel mai bine sunt acelea ca se dovedesc a fi foarte emotivi si prietenosi.

Scorpion

Un Scorpion va fi in primul rand fermecator si abia in al doilea rand rational. Se stie ca manipuleaza oamenii sa faca tot ce vor ei si daca nu reusesc devin ursuzi. Cand isi fac aparitia intr-o camera emana prin toti porii incredere si charisma iar toata lumea intoarce privirea fiind ghidata de magnetismul lor irezistibil. Depun deci foarte putin efort pentru a strange oamenii in jurul lor. Pe deasupra, Scorpionii stiu sa isi pastreze prietenii pentru ca incearca sa le pastreze secretele si desi uneori par superficiali din aceasta cauza ei ascund de fapt o personalitate foarte complexa, care ii face sa se implice in orice cu tot sufletul. Alta trasatura caracteristica, pe langa secretomania si manipularea pe care le stapanesc foarte bine, este aceea ca traiesc toate intamplarile foarte intens.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Septembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc